• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2023

18:38

Podignite imuni sistem za tren uz med i ove namirnice! (VIDEO)

shutterstock/Informer

Live TV

Podignite imuni sistem za tren uz med i ove namirnice! (VIDEO)

Podeli vest

U novoj emisiji Informer Tv, Pre večere, saznajemo kako se na prirodan način odbraniti od prehlade i kako razviti imunitet. Gosti koji su pričali o svemu ovome bili su lekar Božidarka Vidaković i lekar Zorica Plavšić.

Lekar Zorica Plavšić navodi da pčelinji proizvodi imaju jako pozitivan efekat na telo i imunitet i da su med, propolis i matičnjak jedne od najbitnijih supstanci i da su jako su bitne za naš organizam.

- Pčelinji proizvodi imaju jako pozitivan efekat na telo i imunitet. Med, propolis i matičnjak su jedne od najbitnijih supstanci koje se nalaze u pčelinjoj košnici i jako su bitni za naš organizam i imaju blagotvorno dejstvo - rekla je Plavšić.

Foto: Masha Bandjur

Božidarka Vidaković i Zorica Plavšić

 

Travar Božidarka Vidaković ističe da imuni sistem deluje komplikovano, ali zapravo je jako jednostavno održavati svoj sistem korišćenjem cvekle, jabuke, celera, meda i cimeta.

- Imuni sistem deluje komplikovano, ali zapravo je jako jednostavno održavati svoj sistem korišćenjem cvekle, jabuke, celera, meda i cimeta. Dolaze hladni dani i treba podići svoj imuni sistem na prirodan način - kazala je Vidaković.

Sve o podizanju imuniteta pogledajte u ovom videu:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija