• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.02.2024

10:21

Opozicja pravi haos od najsvečanijeg događaja za jednu državu! Đilasovci su samo lutke na koncu zapadnih moćnika!

Informer

Live TV

Opozicja pravi haos od najsvečanijeg događaja za jednu državu! Đilasovci su samo lutke na koncu zapadnih moćnika!

Podeli vest

Konstitutivna sednica počela sa haosom koji prave opozicioni lideri! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su akademik Dragaan Radenković i novinar "Informera" Nenad Matejić.

Akademik Dragan Radenković pokušao je da ponudi objektivnu sliku o paradoksu koji trenutno gledamo.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragan Radenković

-Mi imamo dve oprečne strane: pozicija i opozicija. Treba povesti računa o jednom konkretnom slučaju. Oni koji su opozicija traže pomoć od Zapada. Ta Evropska Unija je na svojim sednicama odlučila da je izborni proces u Srbiji bio legitima. Našu zemlju najviše mi da podrivamo. Ne postoji veća svečanost od konstitutivne sednice, a mi dolazimo u situaciju da smo zbunjeni. Slično se događa svuda po svetu. Ono što mi treba da pošaljemo u svet je odnos prema našoj zemlji. Kada se konstituiše sve ovo što će voditi državu dalje, ta Skupština treba da bude u funkciji naroda, nacije i svih građana Srbije. Građani su zakonu pokorni ljudi. To je definicija građana. Ostali su vandali. Reč je o vandalizmu. Ja sam pokušao da definišem jedno pristojno ponašanje koje bi trebalo da bude odraz ponašanja Srbije. Moj rođak Radenković i ja smo sa Kosova i Metohije. Nije politika za čestite i moralne ljude, tako barem kažu. Ipak, postoje granice. Mom dragom Stojanu dajem potpunu podršku da obavi do kraja kako treba ono što mu je stavljeno u zadatak- rekao je Radenković.

Novinar "Informera" Nenad Matejić smatra da je sve ovo što vidimo odraz nemoći opozicije i nepostojanje programa.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Nenad Matejić

-Oni nemaju odgovore na pitanja koja muče našu zemlju. U tu skupštinu ljudi dolaze sa najboljim što imaju. A ovi dolaze da pokvare sve to, da ismevaju i da dovode strani faktor. To delovanje je potpuna opstrukcija i izraz nemoći. To nije dobro za našu zemlju i potpuno je kontraproduktivno. Ja očekujem zamenu teza. Oni kažu da spremaju haos, a onda se navodno plaše da će im podmetnuti suzavac. U svaki značajniji skup policija mora da uđe. Namera opozicije da prave haos u Skupštini se ostvarila i oni to rade. Ovo je samo epizoda u već viđenoj matrici koja ide svetom. Možda oni misle da nešto izvode dobro, ali oni su samo lutke na koncu- rekao je Nenad Matejić.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija