• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2024

19:31

Šokantne tvrdnje! Izrael stoji iza stravičnog terorističkog napada u Moskvi?! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Šokantne tvrdnje! Izrael stoji iza stravičnog terorističkog napada u Moskvi?! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti večerašnje emisije "Rat uživo" bili su Sava Stambolić iz Centra za društvenu stabilnost, prof. dr Sergej Boljević sa Univerziteta u Moskvi, Zoran Milivojević, diplomata, Aleksandar Saša Adamović, istoričar, a govorili su o stravičnom terorističkom napadu u Moskvi, ali i o specijalnoj operaciji u Ukrajini.

Sava Stambolić iz Centra za društvenu stabilnost ističe da su krivci za zločin u Moskvi islamisti iz Tadžikistana.

- Putin je rekao da se radi o islamistima i da su oni izvršili zločin, ali i da je nelogično što su krenuli ka Ukrajini. Osim Talibana, u Avganistanu postoje određene strukture, kao i u Tadžikistanu gde te grupe analiziraju ruske snage. Tadžikistanaca ima puno u Rusiji, a putem uticaja pojedinih sturktura, desio se napad u Moskvi, jer je Zapadu to bio cilj - naveo je Stambolić.

Prof. dr Sergej Boljević sa Univerziteta u Moskvi ističe da svi tvrde da je Ukrajina organizator, a britanske i američke službe su nalogodavci.

- Uhapsili su četvoricu terorista, a uhvatili su i pomagače. Sve više isplivava članova bande krvi i Rusi otkrivaju sve više saučesnika. Nažalost žrtve ne može niko da vrati i kod čoveka mora da se probudi takav zverski nagon da pobije ljude za 5.000 eura. Oni su radili to za pare i stvar se odvija u tom pravcu i svi tvrde da je Ukrajina organizator, a britanske i američke službe su nalogodavci - istakao je Boljević.

Foto: informer/printscreen

Sergej Boljević

 

Zoran Milivojević, diplomata, ističe da su ukrajinske službe pretile i ranije nekim delovanjima, a videli smo i da je cilj Ukrajine da se sukob prenese na rusku teritoriju, kao i da se rat radikalizuje

- Nisam očekivao ovako užasan napad u Moskvi. Ukrajinske službe su pretile i ranije nekim delovanjima, a videli smo i da je cilj Ukrajine da se sukob prenese na rusku teritoriju, kao i da se rat radikalizuje. Rusija će sigurno odgovoriti na ovakve činove ekstrema - rekao je Milivojević.

Naš sagovornik dodaje i da Zapad ne menja obrazac ponašanja prema Rusiji i da postoji mogućnost da je Izrael umešan u teroristički napad.

- Rusija je stabilna iznutra, ali neko želi to da podriva. ISIS je preuzeo odgovornost, ali ti teroristi definitivno nisu bili iz te organizacije. Bitna je detaljna istraga i da se sazna ko stoji iza ovakve brutalnosti i terorizma. Zapad ne menja taj obrazac ponašanja prema Rusiji i nemaju nikakav objektivan stav. Sve je moguće, pa i to da je Izrael umešan - kazao je Milivojević.

Aleksandar Saša Adamović, istoričar navodi da teroristički akt nije izvela ni ukrajinska služba, ni CIA, niti ISIS, već da sve ukazuje da je ovo maslo Izraela i obaveštajne službe MOSAD.

- Nije me toliko začudilo, jer je Zapad već najavljivao napade u Moskvi. Teroristički napad je bio zapravo napad pod lažnom zastavom. Videćemo ko je zaslužan za ovakav teroristički akt, a navodno je iskorišćena islamska država kao ta lažna zastava. Po onome što sam video, mislim da zapravo jedina služba koja bi se usudila da sprovede ovakav čin, nije ni ukrajinska služba, ni CIA, niti ISIS, već sve ukazuje da je ovo maslo Izraela i obaveštajne službe MOSAD - tvrdio je Adamović.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Saša Adamović i Zoran Milivojević

 

Prema tvrdnjama našeg gosta iza ubistva Kenedija stoji upravo Izrael u saradnji sa mafijom i CIA-om.

- Modus operandi Izraela pokazuje da je moguće da su oni napravili i organizovali napad. O tome se ćuti i niko ne govori o tome, što je čudno. Onaj koji je stajao iza ubistva Kenedija, je upravo Izrael u saradnji sa mafijom i CIA-om. Kenedi je zahtevao prestanak rada na atomskoj bombi i sprovođenja rezolucije 194, gde se traži vraćanje Palestinaca na teritoriju, zato su ga i uklonili - objasnio je Adamović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17