• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.05.2024

10:37

Huliganski upad Sava Manojlovića u Opštinu Čukarica! Boli ga što ne može da skupi potpise na sopstvenoj opštini!(VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Huliganski upad Sava Manojlovića u Opštinu Čukarica! Boli ga što ne može da skupi potpise na sopstvenoj opštini!(VIDEO)

Podeli vest

O incidentu na opštini Čukarica u "Info jutru" govorio je Srđan Kolarić, predsednik Opštine Čukarica.

Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić govorio je o incidentu koji se dogodio na njegovoj opštini.

Foto: Tanja Andric

Srđan Kolarić

-Postoje političke stranke koje svojim rezultatima izlaze na izbore. Drugi pomoću laži i cirkusa žele da ostvare neka prava. Savo Manojlović rekao je da je upao u opštinu. Oni su tražili overitelje koje smo mi njima dali. Kada su prikupljali potpise za Beograd, oni su mogli da prikupljaju potpise i za opštine. Zašto to nisu uradili? Od 2018. godine notari su ti koji rade overavanja. Sve pokazuje da onaj ko je imao želju da prikupi potpise, to je mogao i da uradi- rekao je Kolarić.

On je ispričao do detalja šta se dogodilo kada je Savo Manojlović upao u zgradu Opštine Čukarica.

-Savo Manojlović i ja smo se čuli prepodne. Nije predsednik opštine nadležan za ove poslove. Gledali smo da svi koji su podneli zahtev, dobiju. U petak je dobio dva naknadna sata. On je stanovnik opštine Čukarica, a on baš na svojoj optšini nema dovoljan broj potpisa. Kada su videli da ne mogu te potpise da prikupe, oni hoće sebe da predstave kao žrtve. On je nastupio kako je nastupio. Mi nismo hteli da napravimo incident. Pustili smo ga da pokaže svoje lice. On se šetao i objavljivao klipove i odlučio je da celu noć provede u holu opštine. Koja je svrha? Moram da napomenem da je on zvao da ja dođem u to vreme. U četiri sata ja sam imao sastanak sa penzionerima Rušnja. Ja sam bio sa građanima. On je imao informaciju da ja neću biti u opštini i došao je da pravi incidente. Juče mu je ponuđeno da ima overitelje. Za današnji dan je takođe odbio. Ja govorim činjenice. Sve je proverljivo- rekao je Srđan Kolarić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija