• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2024

20:55

Do 2012. apsolutna nula! U poslednjih deset godina cela Srbija se preporodila! Evo koje infrastrukturne projekte je podržala aktuelna vlast! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Do 2012. apsolutna nula! U poslednjih deset godina cela Srbija se preporodila! Evo koje infrastrukturne projekte je podržala aktuelna vlast! (VIDEO)

Podeli vest

Bliže se dugo očekivani izbori. Svi uslovi koje je zahtevala opozicija, ispunjeni su. U "Intervjuu dana" gost na ovu temu bio je politički analitičar Marko Šćepanović.

Politički analitičar Marko Šćepanović istakao je da će izbori da donesu apsolutnu pobedu liste Aleksanra Vučića.

-Ovo će biti vrlo važni izbori u Srbiji jer smo videli odnos snaga. Neki politički akteri ponašali su se vrlo neodgovorno prema državi Srbiji i prema Beogradu. Koalicija okupljena oko Vučića je najozbiljnija koalicija. Ona ima jasan program, a to je program razvoja i prosperiteta. Videli smo koliko toga se uradilo od 2014. do danas. Da ne nabrajam velike i važne infrastrukturne projekte kao što je izgradnja autobuske stanice, železničke stanice, ogroman mega projekat Beograd na vodi... Možemo da pogledamo rekonstrukciju pruge od Beograda do Novog Sada, možemo da pogledamo puteve... Srbija ne sme da stane i mora da nastavi da ide dalje u svojim ozbiljnim projektima. Moramo da damo podršku Aleksandru Vučiću da bi do kraja izgurali projekat Ekspa. Kroz sam Beograd će prodefilovati više od dva miliona turista. Postaćemo prepoznatljivi u svetu, što već jesmo zahvaljujući mudroj politici. Ovde imamo obavezu da istaknemo trud i napor gospodina Ivice Dačića čija je trenutna uloga u ovoj kampanji velika i značajna. Vrlo me raduje jer je to jedna prirodna koalicija Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije- rekao je Šćepanovć.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Šćepanović

On je uporedio rad opozicije u vreme kada je ona bila na vlasti sa radom današnjih vlasti i napretkom koji je očigledan u poslednjih deset godina.

-Otimanjem vlasti na republičkom nivou, prebijanjem novinara, proterivanjem neistomišljenika, sve do 2012. godine ni jedan ozbiljan projekat za grad Beograd nisu uradili. Setimo se mosta na Adi i kontraverzi koje su pratile tu izgradnju. Oni nisu bili u stanju ni pristupne saobraćajnice da urade. Setimo se kada smo morali penzionerima da uzimamo od penzija da bi država mogla da preživi. Tada je predsednik  Vučić vodio odgovornu i domaćinsku politiku i to je pokazalo dobar rezultat. Ne samo da smo vratili našim građanima penzije, nego su one mnogo porasle. Naš kurs je i te kako stabilan bez obzira na inflaciju. Mi imamo 40 tona zlatnih polugama u rezervama. Imamo Niš, Kragujevac, Jagodinu, Novi Sad, iamo Nemce i Francuze koji su otvorili fabrike, samim tim proizvodnja i bdp raste. Od tih para odvajamo i za zdravstvo i za školstvo. Mi smo za vreme kovida napravili bolnice u ekspresnom roku- rekao je Šćepanović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija