• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.05.2024

10:04

Užasno Putinovo predskazanje za Evropu! NATO namerno izaziva Treći svetski rat, a najveće žrtve biće male zemlje! (VIDEO)

Maša Banđur

Live TV

Užasno Putinovo predskazanje za Evropu! NATO namerno izaziva Treći svetski rat, a najveće žrtve biće male zemlje! (VIDEO)

Podeli vest

Putin je rekao da NATO želi da izazove svetski rat. Po njegovom mišljenju najgore će proći male zemlje Evrope sa gustom populacijom. Gost "Info jutra" bio je general Luka Kastratović, a u program se uživo uključio i politikolog Vlastimir Vidić.

General dr Luka Kastratović na samom početku dao je kratku analizu rata u Ukrajini od samih njegovih početaka do danas.

Foto: Masha Bandjur

Luka Kastratović

-Ukrajina nije gospodar svoje zemlje. Tokom prve godine istaknuto je da je Zelenski glavni neprijatelj ukrainskog naroda. Nema ništa novo, mnogi političari su rekli svoje, mnoga dokumenta su izašla na videlo. Amerikanci su vrlo nezadovoljni što nisu slomili Rusiju kada njihova vojska nije bila na vrhuncu moći. Sama specijalna vojna operacija je iznuđena. Vrhunac strasti neofašističke Ukrajine je nova 2022. godina. 21. februara 2022. porušeni su spomenici borcima iz Drugog svetskog rata. Na početku specijalne vojne operacije, Ukrajina je bila jaka. Uređivani su položaji posebno na graničnim položajima gde živi rusko stanovništvo. Ipak, sa strane Ukrajine nije rukovodio Zelenski. Postoje ljudi iz senke. Ipak, s vremenom vidimo da je Rusija odredila liniju fronta. Vidimo i ovih dana kako osvajaju sprat po sprat. Vidimo da Zelenski više putuje po svetu. To je psihološko-propagandna aktivnost. Istina s vremenom izlazi na videlo. Tačno je da su na početku diverzantske aktivnosti imale više uspeha. Ovde je sudar dve velike sile, naoružanje neprekidno stiže, a stanovništvo Ukrajine drastično se smanjio. I kod ukrajinskog naroda na videlo izlazi jedna prevara. Pomoć stiže direktno od SAD-a. Amerika od kad postoji živi samo od ratova. Velike količine novca su ušle u Ukrajinu. Čelnici su svesni da ne mogu da dobiju ovaj rat. Sa Zapada dolazi ogromno naoružanje, a svi su oprezni da upotrebe ono poslednje, a to je nuklearno oružje- rekao je Kastratović.

Politikolog Vlastimir Vidić javio se uživo u program gde je govorio o tome da se danas završavaju vojne vežbe za mladiće koje su počele još pre četiri meseca.

Foto: Informer printscreen

Vlastimir Vidić

-Sada se postavlja pitanje šta će biti sa 90.000 vojnika i ovim velikim vojnim kompleksom. Ono što predstavlja posebnu opasnost to je što od vremena vojne operacije dešava se da jedna po jedna zemlja zemlja odobrava upotrebu ofanzivnog oružja čak i na teritoriji Rusije. Sve se dešava pred predstojeće izbore EU. Građane niko ne pita i oni ne donose odluke šta će se dešavati. Svi se pripremaju za rat. Mi smo svesni da sve ide u tom pravcu. Iz Brisela od NATO pakta odobrenje da se koristi ofanzivno oružje ipak još nije došlo. U pitanju je jedna šahovska partija. U ovom momentu NATO pakt ne želi da stoji iza svega toga. Olaf Šolc više nije mogao da sprovodi svoju politiku nemešanja. Rejting koalicije drastično pada. Kada je obuka za patriot sistem, oni obučavaju za nekoliko nedelja ukrajinske timove. Od svake zemlje NATO pakta prisutni su instruktori, ali u formalnom smislu NATO nije prisutan, iako zapravo jeste- rekao je Vidić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17