• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2024

19:52

Opozicija godinama nije u stanju da pronađe lidera koji je spreman da preuzme odgovornost! Haos koji prave je samo izraz frustracije i nemoći! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Opozicija godinama nije u stanju da pronađe lidera koji je spreman da preuzme odgovornost! Haos koji prave je samo izraz frustracije i nemoći! (VIDEO)

Podeli vest

U specijalnoj emisiji na Informer TV Zoran Spasić iz Centra za bezbednost i nacionalnu politiku i analitičar Boško Vasiljević govorili su o izborima održanim juče, ali i haosu koji su pojedini opozicioni lideri napravili u celoj zemlji.

Analitičar Boško Vasiljević rekao je da je opozicija i dalje dezorjentisana.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Boško Vasiljević

-Oni već dugi niz godna traže lidera koji će biti sposoban da preuzme odgovornost. Njihov program se svodio samo na jednu tačku, a to je mržnja prema jednom čoveku. To je potpuno pogrešan stav. Sav rezultat govori kakav je pravac i koliko je kvalitetan rad SNS-a i svih njenih članova. Videli smo sinoć veliki broj sportista kako su stali u prvi red SNS-a, a osim toga, rezultat sve govori. Mi smo uspeli da iskristališemo jednog lidera koji je respektabilan od strane svih na zemaljskoj kugli. Svako kad se kaže ime Aleksandar Vučić ima jedan respekt. Građani Srbije i ekonomski prosperitet i razvoj je svakako prvi prioritet. Svaki ozbiljan čovek koji misli o svojoj budućnosti i budućnosti svoje porodice znao je kako juče da glasa- rekao je Vasiljević.

On je komentarisao ponašanje opozicje i rekao da smatra da bi bilo koji oblik nasilja u bilo kom segmentu trebalo da bude kažnjen.

-Nasilje u današnje vreme treba da bude apsolutno sankcionisano. Atakovanje na žene i na bilo koje ljude je stvar ličnog dostojanstva i njih treba kazniti. Njihov metod rada je samo pokazatelj njihove nekulture i nacionalne sramote. Ja se nadam da će naše pravosuđe da prečešlja sve nasilnike. Svako ko ugrožava bilo čiji rad treba da bude sankcionisan. Ovo je jedna frustracija i iznošenje nemoći. Svesni su da ne mogu da pobede SNS. SNS u kontinuitetu radi na odnosu sa svojim biračkim telom. Ja sam sportski radnik i za mene je rezultat merilo svega. Na vrhu same piramide imamo prave ljude koji zna kako da selektuje prave pojedince. Zato je SNS na mestu na kom jeste. Predsednik je sam rekao da treba da pružimo ruku jedni drugima i okrenemo se prosperitetu- rekao je Vasiljević.

Zoran Spasić iz Centra za bezbednost i i međunarodnu politiku rekao je da smo juče videli jednu ubedljivu pobedu.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Zoran Spasić

-Građani su izabrali napredak. To je suština SNS-a, da se ide napred, da se gradi, da se zemlja razvija, da ljudi žive bolje. Danas u ovom trenutku, prosečna plata u Srbiji je 834 evra. Šta smo mogli juče da vidimo? Videli smo potvrdu da je SNS ostvarila ubedljivu pobedu. Videli smo u NS da je bila ubedljiva pobeda. Premijer Vučević je uradio impresivne stvari za Novi Sad. On je postao evropska prestonica kulture. Novi Sad je motor razvoja naše otadžbine zahvaljujući premijeru Vučeviću- naveo je Spasić.

On je rekao da najoštrije osuđuje monstruozno nasilje kojima smo mogli da svedočimo juče. 

-Sprečavali su ljude da galsaju. Napadali su državnu imovinu, uništavali i jurili ljude. Najoštrije osuđujem napade posebno na novinare Informera. Oni kažu da vi ne možete da obavljate vaš novinarski posao. Oni ne dozvoljavaju da pričate. Suština je u tome da su oni spremni da pokušaju da linčuju ljude koji ne misle kao oni. Upali su čoveku u piceriju. Političkim neistomišljenicima će upasti u kuću. Jedna žena je sa leđa iz zasede napadnuta pre samo nekoliko meseci. Druga je snimana i najodvratnije vređana. Imate video materijal tih ljudi. Onda se vaš glavni urednik snažno suprotstavio i videli ste kako se oni povlače. Imam strah da ne krenu na decu i na stare. Oni jednostavno nemaju granice. Njih izbori ne zanimaju. Samo ih zanima kako da se dočepaju vlasti i nastave lopovluk- rekao je Spasić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija