• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2024

16:48

(VIDEO) Savo Manojlović hoće da bude kafanski političar, počelo otimanje za liderstvo u opoziciji! Kristofer Hil ponovo obećava vlast Đilasovim botovima!

Tanja Andric

Live TV

(VIDEO) Savo Manojlović hoće da bude kafanski političar, počelo otimanje za liderstvo u opoziciji! Kristofer Hil ponovo obećava vlast Đilasovim botovima!

Podeli vest

Gosti Info dana politički analitičar Dejan Vuk Stanković i bivši inspektor MUP-a Vladimir Savić, komentarisali su aktuelnu borbu za lidersko mesto unutar opozicije i sramno promovisanje Save Manojlovića u cilju političkog nametanja javnosti.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković istakao je da se Savo Manojlović zaklinje na vernost svojim političkim principima u kafiću kao da se radi o ljubavnom sastanku, a ne politici.

- Savo Manojlović ima pretenziju, ali ne i kapacitet da bude novi lider opozicije. On svakako ima manje putera na glavi od Nataše Kandić i Sonje Biserko koje o svom narodu govore da je genocidan. Manojlović u očima svojih birača izgleda kao neko ko je vlast uspeo uzdrma što mu daje neki simbolični kvalitet, ali on ne može nakon nekih dobrih procenata da postrojava opoziciju. On je za njih rizik, jer on ako povuče mandat nema rizik, ali oni mogu izgubiti strano finansiranje. Đilas će pocepati sve kao što je to uradio sa Dverima i SSP-om. Radikali su se u crkvama zaklinjali na vernost dok se opozicija na vernost kune u vernost kao na ljubavnom sastanku. Što se Ćute tiče, on će za opoziciju biti koristan koliko je Zelenski koristan Ukrajini, zato aktuelna vlast ne mora ni da se brine. Zapad nije izolovao Vučića. Amerikanci se Srbijom više ne bave kao devedesetih, sada im je bitno da Srbija ne može da započinje konflikte, a Vučić vešto izbegava da postane predmet njihovih krvoločnih interesa - rekao je Stanković.

Foto: Tanja Andric

 

Bivši inspektor MUP-a Vladimir Savić naveo je kako onaj deo opozicije koji je izašao na izbore uradio je to po nalogu Kristofera Hila koji im je već obećao vlast u Srbiji.

- Oni idu mantricom da je Srbinu potreban vođa, a već imate izjavu Marinike Tepić da je Manojlović naknadno pametan. Danas je izašla izjava predsednika POKS-a da nema saradnje opozicije koja je izašla na izbore po nalogu Kristofera Hila, i one koji su bojkotovali izbore. Ovaj doktor u Nišu je rekao Manojloviću da ne dolazi u Niš što je on ipak uradio kako bi sebe promovisao. Da se lično pitam trebalo bi uraditi lustraciju cele opozicije, gde iz jedne stranke izađe 10 novih lidera od kojih nastaje još, zbog čega se narod od njih distancirao. Đilas u prvi plan ističe glumce, jer oni mogu se mogu pretvoriti u bilo šta što se od njih traži, što smo videli od Dragana Bjelogrlića i Sergeja Trifunovića - rekao je Savić.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija