• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2024

18:00

Nemačka bačena na kolena! Globalisti hoće da unište suverenizam i ugase AFD! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Nemačka bačena na kolena! Globalisti hoće da unište suverenizam i ugase AFD! (VIDEO)

Podeli vest

Uspon desnice u Evropi, pogotovo u Francuskoj i Nemačkoj sa AFD-om i Marin Le Pen na čelu, analizirali su gosti Info dana, Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i analitičar Miloš Laban.

Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije govorio je da se raznim prefiksima i uvredama radi na trajnom otklanjanju AFD-a iz političkog života Nemačke.

- U Nemačkoj najviše ima zebnje oko izbora sa skrivenom namerom da se zabrani desničarska partija AFD koja ne krši nemački ustav na bilo koji način. Ta partija može doneti promene i zebnja nije u narodu, jer on većinom za nju glasa, ali opasno ugrožava birkoratiju u Briselu i sve one koji predvode globalističke centre moći i narušavaju im projekte. Desničarske tendencije nisu jake samo u Nemačkoj već i u Francuskoj što vidimo na primeru Marin Le Pen. Makron je pobedio na izborima protiv volje većine, a Le Penova je u tim glavnim medijskim tokovima političkog života okarakterisana kao AFD danas, gde izrazima poput ultra, ekstra u kombinaciji sa ekstremizmom i radikalizmom radi na uništenju reputacije i političkog odstanjivanja te partije iz politčkog života. Često se u Nemačkoj govori o potencijalnoj zabrani AFD-a i zato mislim da će ta promena pre doći u Francuskoj, jer je i sam Makron više puta izjavio da ne želi da ona bude vazal Amerike iako je on sam globalista - rekao je Lukić.

Foto: Tanja Andric

 

Analitičar Miloš Laban objasnio je kako Rusiji u poređenju sa veličinom njene teritorije i brojem stanovnika nije potrebno da osvaja još teritorije i troši vojsku bez razloga.

- Jasno je opredeljenje AFD-a, oni su suverenisti koji se zalažu za jaku nezavisnu nemačku, a njihov predsednik je održao govor u Srbiji na dan obeležavanja NATO bombardovanja. Globalistima i Tramp smeta i nameću mu da je desničar, jer uporno govori da Amerika ne treba više da glumi svetskog policajca nego da se okrene unutrašnjim pitanjima. Ova desnica služi da uzdrma ovu satanističku agendu koja vlada i ide da zbliži Evropu sa Rusijom koja je takođe njen deo, jer time što su joj uvele sankcije samo su je otuđile od sebe, samim tim nanoseći ogromnu štetu svojoj ekonomiji. Rusija u vojnom delu pokušava da zaštiti ruski svet, njoj teritorije ne trebaju da na 17 miliona kvadratnih kilometara i 150 miliona stanovnika mobiliše i troši vojsku da zauzima još - rekao je Laban.

Celu emisiju možete pogledati u videu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija