• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2024

10:02

Srpski izdajnici špijuniraju za Kurtija po ceni od 500 evra! Koliko košta obraz i čast? (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Srpski izdajnici špijuniraju za Kurtija po ceni od 500 evra! Koliko košta obraz i čast? (VIDEO)

Podeli vest

Pojedini Srbi plaćeni su od strane Aljbina Kurtija da špijuniraju i izdaju srpski narod, ali i srpsku vojsku i policiju. Da stvar bude gora, to su činili za svega 500 evra. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Božidar Spasić.

Bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Božidar Spasić govorio je o dva čoveka koji su špijunirali svoju zemlju u korist takozvane Obaveštajne agencije Kosova.

Foto: Tanja Andric

Božidar Spasić

-Špijuniranje je crna tema. Ova vest je stvarno katastrofalna da neko špijunira svoju zemlju za okupatora. To je nedopustivo. Ovde se radi o nekom Kiki i nekom Duduku! Oni su bili pogodni za špijunažu. Uočeni su kako šire subverzivnu propagandu. Time su već pokazali da rade za nekoga. Sve podatke koji su dostavljali srpskoj vojsci, sve je to bilo dostupno i albancima, čak i NATO-u On se muva po raznim kafićima, počinje da priča stvari koje su sasvim suprotne politici Srbije. Tako je postao vrlo prilagodljiva ličnost da se njemu pristupi. Veliki uspeh je postigla Kurtijeva služba kada je regrutovala nekoga ko se zove Kiki i Duduk. Jedva da su i 500 evera dobijali. Prisatajali su da odaju i za jedan ručak- rekao je Spasić.

On je objasnio na koji način funkcionišu ti špijuni i kako je naša služba uspela da ih otkrije.

-Obezbedili su mu oni sva sredstva. Njih posebno zanima vojska jer znaju da je ulazak vojske na Kosovo kraj okupacije. Vi njega uvlačite da vam daje sve više podataka i on postaje agent u pravom smislu reči. Kontrolisao je članove Srpske liste i sve građane koji su lojalni Srbiji. Pitanje je da li je dobio i tih 500 evra. Ti špijuni su toliko labilni. Naša služba ih je pratila i čekala. Zadatak agenata je da pronađu dodatne agente. Vi njega navučete sa tih 500 evra. Obećate mu još para, kažete mu da mu se ništa neće dogoditi i da su svi njegovim radom zadovoljni. Naša služba ga je pustila da uđe u Rašku i on je seo u kafić- rekao je Spasić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj! (VIDEO)
Live TV

Evropa je razmontirana, Nemačka na kolenima! Amerika je izgubila rat u Ukrajini, ali je postigla svoj strateški cilj! (VIDEO)

General Obrad Stevanović bio je potpisnik Kumanovskog sporazuma. Ministar odbrane Nemače otvoreno kaže da se Nemačka otvoreno sprema za rat sa Rusijom. Imamo i veliki odjek Svesrpskog sabora koji deluje kao sveta vodica na đavola u okruženju. Na sve ove teme u "Info večeri " govorili su novinar Dragan Vujičić i bivši dobrovoljac rata u Dombasu Radomir Počuča.

10.06.2024

21:37

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija