• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2024

09:01

Sarajevo otvoreni širi mržnju i ne želi da doprinese miru u regionu! Od potpisivanja Dejtona rade na njegovom rušenju! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Sarajevo otvoreni širi mržnju i ne želi da doprinese miru u regionu! Od potpisivanja Dejtona rade na njegovom rušenju! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info jutra" Informer TV bio je ministar bez portfelja Đorđe Milićević. Komentarisao je napade opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i na one upućene iz Sarajeva ka Srbiji.

On kaže da su crvene linije odavno pređene i da, po njegovom mišljenju, nadležni organi moraju da reaguju i procesuiraju one koji upućuju pretnje Vučiću i njegovoj porodici.

- Ovo ne sme da postane norma društvenog ponašanja. Jedini zajednički imenitelj samozvanih lidera opozicije je mržnja. Oni u kontinuitetu pokušavaju da kriminalizuju porodicu Aleksandra Vučića. U istu grupaciju svrstavam i one koji ćute. Ovo je deo koordinirane kampanje. Sarajevu smeta Vučić jer oni žele Srbiju koja neće biti stabilna. Važno je da budemo jedinstveni. Sarajevo otvoreni širi mržnju i ne želi da doprinese miru u regionu. Naša ruka je pružena prema svakoj državi u regionu. Vrlo je interesantno da su sve ove reakcije došle nakon Svesrpskog sabora. Mnogo smo gluposti slušali u proteklom periodu. Od trenutka potpisivanja Dejtonskog sporazuma Srbija je učinila sve da bude njegov garant. Oni su sve vreme radili na njegovom rušenju - rekao je Milićević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!
Politika

"Gnjido u ljudskom obliku, niko vas neće spasiti"! Jezive uvrede i pretnje na račun Aleksandra Vučića!

Dana 15.07.2024. u 17.55 časova, Krstić Vidan OKP PU Valjevo podneo je službenu belešku podvodom objave na društvenoj mreži "Facebook", gde je dana 15.07.2024. godine advokat Branko Ivković iz Valjeva na svom profilu objavio vest "Tanjuga" pod nazivom "Vučić: Rudnik litijuma kod Loznice najranije za četiri godine, ako EU garantuje zaštitu okolinu", uz pogrdan komentar.

16.07.2024

10:26

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52