• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

09:00

Svi naši sunarodnici van Srbije su patriote! Cilj je da umrežimo sve organizacije koje ih okupljaju! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Svi naši sunarodnici van Srbije su patriote! Cilj je da umrežimo sve organizacije koje ih okupljaju! (VIDEO)

Podeli vest

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević bio je gost "Info jutra" Informer televizije. On je govorio o unapređivanju odnosa između Srbije i Srba u dijaspori.

On je istakao da je dvosmerna komunikacija sa našim sunarodnicima van države ključna.

Da bi došli do tog cilja, definisali smo nekoliko koraka. Jedan od njih je približavanje Srbije našim sunarodnicima. Drugi je bio umrežavanje organizacija koje okupljaju Srbe van Srbije. Treći je da u Srbiji razgovaramo na pravi način o potencijalu Srba koji žive van Srbije. Svi su oni patriote i srce svakog od njih kuca za Srbiju. Oni očekuju podršku Srbije u očuvanju našeg identiteta i tradicije. Naš cilj je da mališani iz dijaspore upoznaju unutrašnjost Srbije. Oni su naša ciljna grupa. Svako od njih, onog trenutka kad je napuštao kamp, mi je rekao da je ponosan što je bolje naučio jezik. Pitali su me i da li mogu da povedu druga ili drugaricu sledeći put - kaže Milićević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Palma: Jedinstvena Srbija traži najoštrije kazne za one koji pozivaju na ubistvo predsednika Srbije
Politika

Palma: Jedinstvena Srbija traži najoštrije kazne za one koji pozivaju na ubistvo predsednika Srbije

Poslednji slučaj poziva na ubistvo predsednika Srbije od strane osobe iz Pančeva koji živi u Jagodini je još jedan dokaz da država Srbija, odnosno nadležni organi, sud i tužilaštvo, treba da najoštrije kazne te ludake koji pozivaju na ubistvo najviših državnih organa, u ovom slučaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

24.07.2024

11:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija