• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2024

10:10

Opozicija ne izbija iz svog političkog ludila! Milovanović otkrio Vučićevu tajnu za uspeh! (VIDEO)

Masha Bandjur

Live TV

Opozicija ne izbija iz svog političkog ludila! Milovanović otkrio Vučićevu tajnu za uspeh! (VIDEO)

Podeli vest

Saša Milovanović, direktor Srpskog Telegrafa i Miljan Damjanović, potpredsednik SRS, govorili su u novom Vikend Info jutro o potencijalnim terorističkim napadima u Francuskoj, ali i udarima pojedinih opozicionih struktura na predsednika Vučića.

Saša Milovanović, direktor Srpskog Telegrafa ističe da su sada i na Olimpijskim igrama nametnute nove vrednosti i satanističke obrede, sličmno kao i na Evroviziji.

- Degutantni su bili satanistički obredi u Parizu tokom otvaranja Olimpijskih igara, a loše je što nije dat akcenat na sportiste. Nametnute su nove vrednosti i ismevanje tradicionalnih vrednosti. Prebacili su sa Evrovizije sada i na Olimpijske igre takve vrednosti. Sportisti su promoteri tradicionalnih vrednosti, zdravog života, a sa druge strane imamo na otvaranju osobu od 150 kila koja glumi Isusa - rekao je Milovanović.

Foto: Masha Bandjur

Saša Milovanović i Miljan Damjanović

On dodaje i da je tajna Vučićevog uspeha u tome što je predsednik sve morao da zaradi i stvori i kaže da je evidentna razlika Srbije pre 2012. godine i danas.

- Srbija se veoma promenila, bila je uništena, ruinirana i spaljena. Danas Srbija ne može da se prepozna, videćete kakva je razlika u Srbiji od 2012. godine. Vučićeva tajna za uspeh i preporod Srbije, je što je on morao sve da zaradi od malih nogu. Opozicija je samo pozivala na nasilje i neke nove izbore, oni žele izbore svaka dva meseca i to da imaju pojedinačne izbore - objasnio je Milovanović.

Miljan Damjanović, potpredsednik SRS, kaže da opozicija ne može da izađe iz odela svog političkog ludila po pitanju nekih nacionalnih pitanja.

- Očekivani su radikalni elementi koji će iskoristiti najveće događaje da ispune svoje političke ciljeve. Takve grupe ne rade same, već su to različite strukture i organizacije. Jučerašnje otvaranje Olimpijskih igara je prošlo bez stavljanja sportista u prvi plan. Opozicija ne može da izađe iz odela svog političkog ludila kada se pomenu neka nacionalna pitanja. Pogledajte koliko se unapredila Srbija i Beograd od kraja vladavine bivše vlasti. Opozicija je na sve načine stopirala grad Beograd - istakao je Damjanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija