• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2024

13:08

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)

Tanja Andric

Live TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)

Podeli vest

Zelenski je rekao da smo sve bliži kraju rata, da smo bliži nego što mislimo. Zapad svesrdno pomaže Ukrajinu, svestan ogromne zarade od ovog sukoba. O ratu u Ukrajini, ali i mogućnostima proširenja sukoba u emisiji "Info jutro" govorili su Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta i pukovnik prof. dr Velibor Stević.

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko ruskog pokreta objasnio je na koji način Zapad "pomaže" Ukrajinu u ratu sa Rusijom.

Foto: Tanja Andric

Slobodan Dimitrijević

-Oni hoće da se reklamiraju i da se predstave kao dušebrižnici, a prodaće ono što im nije potrebno za mnogo veću cenu. Ukrajina će davati garancije u svojoj zemlji. Postaće robovi koji će raditi za besmisleno male plate za koje njihovi ljudi neće da ustanu iz kreveta. I mi smo kao zemlja dobijali neke od takvih pomoći. Nadam se da će Rusija u Ukrajini postaviti stvari kako treba, a onda kroz neke druge organizacije. Govorili smo o novim mogćnostima pravljenja Evrope u nekim naznakama u izjavama francuskih lidera. Govori se o samostalnim državama, nacionalno opredeljenim kakve su nekada i bile. EU bez granica očigledno nije dala rezultate. Svima su puna usta ravnopravnosti, zelenih agendi, samo nekoliko evropskih država možda ima neke benefite od toga. Radi se o brutalnom porobljavanju i pljački naroda. Ja napišem da hoću da kupim vašu zgradu sa 30 miliona dinara, tuđih dinara, a za taj novac vi ćete moći da kupite igračke moje dece. Ova priča Francuske mora da se desi. Svakome je jasno da oni neodrživo upravljaju svetom. Ovo je trajalo koliko je trajalo. Nije ni tako dugo trajalo. Oni su ostvarili hegemoniju i doveli svet na granice Trećeg svetskog rata. Ipak, to je besmisleno i tome će doći kraj- rekao je Dimitrijević.

Pukovnik prof. dr Velibor Stević rekao je da Zelenskog više ništa ne može da iznenadi.

Foto: Tanja Andric

Velibor Stević

-Zelenskog više ništa ne može da iznenadi. Ukrajina više ne postoji. Od raspada SSSR Ukrajina je imala 50 miliona ljudi. Vremenom je gubila ljude. Sada ih ima oko 20 miliona. Jedna velika zemlja unštena je za vrlo kratko vreme. Samo političari koji se igraju rata su mogli tako nešto da urade. Rusija sada ne zna šta će sa Ukrajinom. Ne bi se desilo ovo što se desilo da ovog komičara nisu izabrali za predsednika da uništi jednu lepu državu. Amerika je sve odobrila i nema koja ograničenja da ukine. Od vojne industrije se Amerika finansira. BRIKS će da preuzme sve u svoje ruke za nekoliko godina. Amerika se plaši kako će da reaguje Rusija. Putin ih je više puta upozoravao da to ne rade. Neće doći do Trećeg svetskog rata. Šta više mogu da sruše u Ukrajini. Uništili su energetiku, uništili su vojnu industriju. Šta Zapad poklanja Ukrajincima? Ništa im ne poklanja! Amerika će da im dozvoli sada 6 milijardi. Daće im naoružanje i vojnu opremu koju će višestruko da naplate. Ko će da očisti to silno gvožđe koje je bačeno u Ukrajinu?- rekao je Stević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)
Live TV

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište po tužbi brata predsednika Vučića, Andreja Vučića, protiv medija Junajteg grupe u vlasništvu Dragana Šolaka. Povod za tužbu je kolumna na portalu Nove S. U pomenutoj kolumni spomenuto je da je Andrej Vučić "proslavio prvu milijardu", a autorka se poziva na kriminalni klan blizak bivšem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Andrej Vučić rekao je da će, ako presuda bude u njegovu korist, novac koji dobije dati u humanitarne svrhe. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Nevena Đurić.

26.09.2024

10:21

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30