• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2024

20:00

Americi i Izraelu iz jednog razloga odgovara da dođe do velikog sukoba! Niko u svetu ne govori o miru, već samo o ratu! (VIDEO)

Nikola Babić

Live TV

Americi i Izraelu iz jednog razloga odgovara da dođe do velikog sukoba! Niko u svetu ne govori o miru, već samo o ratu! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti Informerovog "Otvorenog studija" bili su penzionisani pukovnik Miodrag Jevtić i direktor Centra za antiterorizam Vojislav Milošević. Govorili su na temu najaktuelnijih geopolitičkih pitanja, prvenstveno o sukobima na Bliskom istoku i u Ukrajini.

Jevtić naglašava da se u svetu ne govori o miru, već samo o ratu i pripremanju za isti.

- Budućnost Amerike je jako bitna za svet. Postoji mnogo ljudi koji ne žele da više žive u SAD. U senci ova dva ogromna sukoba, u svetu plamti još šezdesetak sukoba za koje mi često ni ne čujemo. Svet je u jednom velikom previranju. Svaki dan i noć nose nove događaje. Centri moći će odlučivati. Niko ne govori o miru, svi govore o ratu. Centri moći nisu zadovoljni da mnogo velika buka bude tamo gde je sad najveća, a to je na Bliskom istoku. Oni bi hteli da Izrael u tišini ostvari sve ciljeve, a da u Ukrajini bude velika galama - ističe pukovnik.

Foto: Nikola Babić

Vojislav Milošević

Milošević kaže da je u interesu Amerike i Izraela da dođe do velikog rata koji bi sprečio promenu odnosa snaga na planeti.

- Svet se nalazi u fazi treće post-civilizacijske revolucije. Definitivno je u interesu Izraela i SAD da dođe do jednog velikog rata. Veliki sukob je jedina stvar koja će moći da zaustavi, kako je oni nazivaju, detronizaciju Sjedinjenih Američkih Država. Moramo biti svesni jedne činjenice. 5. oktobra je registrovan zemljotres negde na teritoriji Irana. To znači da su iranci došli do nivoa da isprobaju podzemnu nuklearnu eksploziju. To je, na nekoliko dana, uspelo da zaustavi Izrael u onome što je planirao da uradi. Taj sukob je na krilima zla i on leti nebom iznad Bliskog istoka. Neće se zaustaviti ni tako brzo, ni tako lako - poručuje Milošević.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)
Live TV

Amerika više ne može tehnološki da parira zemljama istoka! Narod u zapadnoj Evropi počinje da se osvešćuje! (VIDEO)

Stotine pripadnika libanske militantne grupe Hezbolah koju podržava Iran povređeno je u utorak u napadu na pejdžere članova ove grupe, rekao je libanski bezbednosni izvor za strane medije. Ovaj događaj, ali i mogući frontalni sukob Rusije i NATO pakta, komentarisali su bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija i potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta tokom svog gostovanja u "Otvorenom studiju".

17.09.2024

19:58

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21