• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2024

16:17

Opozicija u skupštini funkcioniše kao izvršilac tuđih naloga! Radeta: Ćuta je verovatno zaboravio da čita zbog vinjaka! (VIDEO)

Zoran Sinko

Live TV

Opozicija u skupštini funkcioniše kao izvršilac tuđih naloga! Radeta: Ćuta je verovatno zaboravio da čita zbog vinjaka! (VIDEO)

Podeli vest

Gosti "Info dana" bili su potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta i glavni urednik portala "K1 Info" Duško Vukajlović. Komentarisali su skandalozno ponašanje opozicije u Narodnoj Skupštini.

Radeta konstatuje da je nedavna sednica o predlogu izmene zakona o rudarenju pokazala koliki je hendikep činjenica u skupštini imamo samo prozapadnu opoziciju.

- Opozicija je pokazala svašta, samo ne ono što narodni poslanici treba da rade. Najava tog zakona se pretvorila u onu "tresla se gora, rodio se miš". Nijedne ozbiljne odredbe nije bilo u tom predlogu zakona. Danijela Nestorović je pokazala da nije ni "P" od pravnika. Bilo je jasno i pre početka te sednice da se ta opozicija samo poigrala narodom koji jeste uplašen razmišljanjem da će se taj litijum eksploatisati. Ćuta piše neke transparente koje je čak okrenuo naopako. Verovatno čovek ne zna ni da čita zbog vinjaka. Ova sednica je posebno pokazala koliki je hendikep, društveni, da mi danas u Narodnoj Skupštini imamo samo tu prozapadnu opoziciju, koja zapravo i nije opozicija, već izvršilac nečijih naloga. Svaka blokada nekog mosta, glavne ulice, napravi štetu svaki put - navodi političarka.

Foto: Zoran Sinko

Duško Vukajlović

Vukajlović poručuje da je opozicija uvek protiv svega što vlast radi, a da istovremeno ni sama ne zna šta hoće.

- Skupštini i vlasti nedostaju radikali. Siguran sam da bi se oni mnogo bolje borili za nacionalne interese nego neki iz vladajuće partije. Radikali jesu pravili cirkus u skupštini, kao i ovi, ali sa jednom ozbiljnom razlikom. Oni nisu bili samo protiv, nego su i znali šta hoće. Ovi nemaju program da dođu na vlast. Plašim se da je većina njih i protiv interesa Srbije. Ko ima iole drugačije mišljenje, on je na stubu srama. Mi nemamo novinarska udruženja koja su zaista stručna ili brane novinare - ističe novinar.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dan Fonda PIO: Nagrađeni svi zaposleni koji rade na Kosovu i Metohiji!
Politika

Dan Fonda PIO: Nagrađeni svi zaposleni koji rade na Kosovu i Metohiji!

Povodom obeležavanja Dana Fonda PIO, 10. oktobra, koji se u poslednje tri godine obeležava uručivanjem povelja najboljim radnicima iz svih organizacionih jedinica, po odluci direktora Fonda najboljima je ove godine proglašeno i svih 60 zaposlenih u RF PIO koji rade na teritoriji AP Kosova i Metohije u znak podrške i jasne poruke da Fond misli na njih i odaje im priznanje za trud i zalaganje da se poslovni procesi odvijaju uprkos pritiscima kojima su svakodnevno izloženi.

11.10.2024

16:52

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!
Srbija

Po ovome se prepoznaje Topola!

Po uzoru na ostala mesta u Srbiji, čije trgove krase ogromna trodimenzionalna slova kojima je ispisano ime grada, omiljene lokacije za selfije mladih i gostiju, i Topola je dobila takav simbol!

11.10.2024

15:16

Evo kako će Niš rešiti problem pasa lutalica!
Srbija

Evo kako će Niš rešiti problem pasa lutalica!

Ivan Mihajlović, doskorašnji direktor Javno komunalnog preduzeća "Mediana“ i odbornik u niškom parlamentu najavio je da će već do proleća iduće godine problem s napuštenim psima biti rešen.

11.10.2024

13:37

Nauka