• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.10.2024

16:10

Oligarsi su opelješili Rusiju i stvorili siromaštvo pre dolaska Putina na vlast! On je morao da skriva svoju porodicu jer je znao s kim ulazi u rat! (VIDEO)

Informer

Live TV

Oligarsi su opelješili Rusiju i stvorili siromaštvo pre dolaska Putina na vlast! On je morao da skriva svoju porodicu jer je znao s kim ulazi u rat! (VIDEO)

Podeli vest

Gost "Info dana" Informer TV bila je glavna urednica "Sputnjika" Ljubinka Milinčić. Ona je govorila o svemu što je ruski predsednik Vladimir Putin ostvario u Rusiji od svog dolaska na vlast 2000. godine.

Milinčić ističe da su pre dolaska Putina na vlast Rusijom vladali oligarsi koji su ekonomski razorili državu uz pomoć tadašnje vladajuće koalicije.

- Putin menja svetski poredak. On ga je jednom izmenio, načinivši od te propale Rusije moćnu i veliku silu. To je čovek koji je stvorio sam sebe. On je vratio tu moć Rusiji. Dete iz tih petrogradskih komunalnih stanova, koje je veliki deo svog detinjstva provelo na ulici, čak je bilo i loš đak, a odjednom je poželeo da bude obaveštajac. Naučio je i da svira klavir, zna da govori engleski, francuski... Dakle, on može da nauči sve što treba. Putin je uvek u toku od prvog trenutka, kad su važne stvari u pitanju. U momentu kad je on došao na vlast, Rusijom su vladali oligarsi. Oni su opljačkali sve i stvorili siromaštvo, naravno, uz pomoć tadašnje vlasti. U velikim gradovima je carovao banditizam i on je znao da ulazi u rat sa ljudima koji imaju mnogo para. Da im uzme koliko oni mogu da podnesu, ali da ih pacifikuje. Demokratija je prvo stigla u Peterburg. Najbliži saradnici su mu (Putinu) bili odatle. Njegov najveći uspeh je to što je zaustavio terorizam iz tih separastičkih republika. Glavni grad Čečenije je danas kao evropski grad, savršeno uređen - rekla je novinarka.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!
Srbija

Pazite se! Napravio Terminatora u prirodnoj veličini! A šta sve tek može!

Ivan Simović (40) inženjer informatike u mašinstvu iz Kragujevca, upoznao se 3D modeliranjem još u srednjoj školi, pre više od dve decenije. A za samo nekoliko godina, kada je iz hobija, pomoću svog 3D štampača počeo da "kreira", nastao je i čuveni lik iz filmskog hita, a mnogo toga još se krčka u njegovoj "3D kuhinji"!

10.10.2024

13:21