• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

25.04.2019

14:05

ŠARIĆEVI PRIJATELJI PREPAKIVALI DROGU U VOJNIM MAGACINIMA NA ZNAK JEDNOG ČOVEKA! Krili 56 kilograma droge na školskom brodu "Jadran"!

Balkan

ŠARIĆEVI PRIJATELJI PREPAKIVALI DROGU U VOJNIM MAGACINIMA NA ZNAK JEDNOG ČOVEKA! Krili 56 kilograma droge na školskom brodu "Jadran"!

Podeli vest

Kriminalna grupa koja se tereti da je vojnim brodom "Jadran" pokušala da prokrijumčari 56 kilograma kokaina u Tursku sumnjiči se i da se bavila uličnom prodajom te droge na teritoriji Tivta

U krivičnoj prijavi je navedeno da su neki od pripadnika ove grupe kokain koji su nabavljali krili u magacinima vojnog objekta Opatovo. U njima je droga prepakivana i potom prodavana na više različitih lokacija u Crnoj Gori, a posebno u Tivtu.

ŠARIĆEV PRIJATELJ SAKRIO KOKAIN NA ŠKOLSKOM BRODU "JADRAN"! Traži se mafijaš sa CRVENE POTERNICE za drogu vrednu PET MILIONA EVRA!

Prema saznanjima ovog lista, za nabavku droge bio je zadužen Radomir Osmajić iz Tivta, koji je, prema prijavi, nabavljao kokain, a onda ga u pakovanjima od po 150 grama predavao podoficiru Milošu Kuliću. Kulić je drogu potom čuvao u magacinima vojnog objekta Opatovo.

Foto: Printscreen/Vijesti.me

Brod sa drogom

Kulić je drogu skladištio i prepakivao po potrebi, a Osmajić je pronalazio kupce za kokain. Droga je, navodno, i prepakivana u magacinima vojnog objekta. Policija je nakon pronalaska kokaina na brodu, upala i u vojne magacine i pronašla tragove ove droge.

Do ovih saznanja Specijalno državno tužilaštvo i policija došli su nakon zaplene 56 kilograma kokaina na vojnom brodu „Jadran” kojim je tog dana trebalo da plove studenti. 

Osumnjičeni Kulić na saslušanju tužiocu je priznao kakav je bio plan kriminalne organizacije, dok se Osmajić branio ćutanjem.

Osim Kulića, Radenovića i Osmajića, za pokušaj šverca kokaina sumnjiče se i Vladimir Račić i Dejan Rovčanin, koji su u bekstvu. Oni su označeni kao članovi kriminalne grupe koja je bila zadužena za šverc narkotika. Procenjeno je da je vrednost zaplenjene droge oko pet miliona evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MILETA

pre 5 godina

KAZE MI JEDAN BJELOPOLAC U BGD. TAMO RADI 30%,30%PREVOZI DROGU U SRBIJU A 40% NE RADI NISTA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija