• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ruda.info

27.07.2019

09:10

KAD SE RAZBESNI VEDRANA RUDAN: ĐOKOVIĆ JE LAŽLJIVAC! A BIO JE MOJ HEROJ!

Balkan

KAD SE RAZBESNI VEDRANA RUDAN: ĐOKOVIĆ JE LAŽLJIVAC! A BIO JE MOJ HEROJ!

Podeli vest

Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja objavila je novi tekst na svom blogu, pod naslovom "Đoković je lažljivac" i u njemu se pozabavila najboljim teniserom na svetu

Kolumnu sa njenog portala rudan.info prenosimo u celosti:

Đoković je bio moj heroj. Ne razumijem se u tenis. Pojma nemam što je tajbrejk, ne znam ni što je set, ni tri meč lopte. Ja gledam Đokovića samo da bih vidjela kako na kraju diže u vis kičastu padelu. Uživam kad oni kreteni Englezi pate dok on lopticu svom snagom ubacuje u drugu meč loptu.

Ni jedan teniski komentator ne spominje činjenicu da je engleska kraljevska obitelj skupina nacića, da je onaj Filip koji će uskoro slaviti dvjestoti rođendan obožavao Hitlera. Svi su oni Nijemci koji su sami sebe proglasili Englezima. Neš ti razlike. To bi trebalo svaki puta reći kad Đoković igra u zemlji u kojoj ima više noževa nego stanovnika.

Oni koji ga vole, ja ga više ne volim, moraju znati da je imao pravo kad im je u Wimbledonu rekao, jeb'o vam pas mater. Meni bi bilo draže da je rekao, jeb'o vam Elizabetin pas Filipa, ali, jebiga. Bolje išta nego ništa.

Zašto više ne volim Đokovića? Žena sam koja je prije Wimbledona imala sitnih problema s tjelesnom težinom. Svi znate kako Đoković izgleda, ali ja nisam znala čime se hrani. Zato sam zaguglala "Đoković prehrana" i saznala kako na metar devedeset imati osamdeset kilograma. Među nama, ja sam prije Wimbledona na mojih metar sedamdeset i sedam imala osamdeset kilograma. Veselilo me što me brojka 80 čini bliskom Đokoviću, ipak... Mislila sam, ako poslušam Đokovićeve prijedloge, imat ću... Imat ću... Jedno šezdeset. To je lijepa, okrugla brojka.

Noletov recept za stas je vrlo jednostavan. Jesti bez glutena, jesti ribu, avokado, bademe, Manuka med...

VEDRANA RUDAN UPROPASTILA KOLINDU: Da li će se predsednica svući i GOLA I VRUĆA I EROTIČNA NAPALJENIM BAJKERIMA POKAZATI SISE?! Doduše, ova 50+ dama i NEMA NIŠTA DRUGO!

Krenula sam. Manuka med, kilogram 600 kuna, svako jutro dvije ogromne žlice. Avokado, komad 20 kuna, svaki dan jesti salatu od avokada. Krekere bez glutena, 200 grama 17 kuna, mazati maslacem,ekološki uzgoj, 30 kuna. Dnevno sam jela tri kutije krekera debelo premazanih Roomboterom da mi se ne pokvari jer ima kratak rok trajanja. Između obroka grizla sam bademe, ekološki uzgoj, sto grama 20 kuna.

Za ručak bih pojela staklenku tune, 30 eura, kupili smo je u Trstu u posebnom dućanu za tenisače i obožavatelje. U kipućoj sam vodi tri minute kuhala ryžove nudle, bezvaječne, bez lepku, bez konzervantu, bez barviv, 240 grama 15 kuna. Jako volim tjesteninu pa sam jela i Noodles buckwheat sweet potato, terra sana, positive eating, gluten free bio organic, 250 grama, 34 kune. Dnevno bih pojela 500 grama glutenfree ili glutenfrei noodles. Kupali su se u glutenfree umaku od bademovog maslaca.

Srećom, muž mi je skrenuo pažnju da Đoković jede ribu, ali ne Gotovinine orade iz uzgoja nego one koje slobodne plivaju na pučini. Kilogram 200 kuna. Strašno sam se razljutila kad sam čula da neki koji na tržnici prodaju ribu najprije skoče u Spar, tamo kupe orade po 65 kuna, kad je petak, mi smo katolička zemlja, a onda ih na tržnici prodaju po 200 kuna jer smo mi i lopovska zemlja. I još se kunu na pokojnu mater da su te orade gluten free.

BRUTALNA VEDRANA: Kad nam Britanci se*u po Zadru i ne je*u živu silu, TO MI JE*EMO SAMI SEBE! I zato, hajde da se lečimo UBIJAJUĆI MIGRANTE!

Na Đokovićevoj dijeti izdržala sam dva tjedna. Jebeš Đokovićevu dijetu kad dnevno na težini dobivaš jedan kilogram. Željela sam izgledati vitka poput štapa, a danas sam na sniženju kupila ljetnu haljinu za žene u devetom mjesecu trudnoće. Da je Đoković zaista častan čovjek poslao bi mi lopticu sa potpisom, ja bih je prodala preko Njuškala i pokrila minus na kartici koga sam napravila trošeći na avokado i bezglutenske škampe.

Sin mi je rekao da je to zato jer ne igram tenis. Ali ja nikad nisam igrala tenis! Ja ne želim igrati tenis! Ja sam željela smršavitiiiiiiiiiiiiiiiiii! Preko smršaviodmah.com oglasila sam prodaju tegle Manuka meda za 400 kuna, možda se netko uhvati. Sa Đokovićem sam prekinula svaku vezu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BRANKO

pre 4 godine

Vedrana, problem je samo u tome sto ne igras tenis !Mislim, bar par sati dnevno, jbga .

Bili

pre 4 godine

Gospođo Rudan,Vi ste genijalna,najljepša žena na svjetu,i sa tih viška kilograma.Eto sada neka i Novak,a i vaš suprug puknu od muke,ljepša ste od obojice.I šta još,nemojte se truditi mršaviti,to se drugi trude,brzo će mo ostati bez plata,penzija i ostalih sadaka primanja.Onda gospođo Rudan neće biti ni za brašno tip 500,vreća 7 eura,ni za paštete od pa šteta baciti jedan komad 25 euro centi.E tada će te i vi i ja smršavitiiiiiiii,htjeli to ili ne.

rudanko

pre 4 godine

Draga, ne jede se pola kilograma nudli i 5 kutija krekera na dan. Ako je zdravo opet moras jesti minimalno, koliki ti je dlan toliki treba da bude obrok. Uz to trba puno vezbanja, kretnje ne samo jedi, sedi da smislis sledeci obrok i tako u krug.

Hunterfish

pre 4 godine

Jadnici, mislite da ćete nauditi Velikom Novaku? Ovim smećem što "prenosite u celosti" zbog mržnje koju širite i zato ste eksplodirali od muke jer čovek odmara u Hrvatskoj i tamo baš uživa. Gorećete u paklu.

Vera

pre 4 godine

Vedrana pa kako to da ne pišeš ništa o tome da "genociodni i agresorski i poraženi" i počišćeni Srbi sada idu u "ustašku državu" da rade i konobare i služe "ustašama" za eto čak DUPLO veću platu posle pola porušene i obnovljene zemlje i čuda od napretka i uživanje na "vekovnom srpskom moru"?. A za ovu temu znamo da ti nije lako ko i svim neprijateljima Lepe tuđe da gledaju kao im turizam već 4g raste po milijardu evra(teško da će i ove) a da migranti nikako ne naseljavaju i preuzimaju ko Albanci po Jugu Srbije. Ali uvek je divota čitati šta pišeš Vedrana tako da mladi danas vide sav taj jugo očaj i jad i bedu i tugu i nemoć ko i kod četnika i vojvoda u Srbiji...istine radi treba da se kaže kako su ti britanski vojnici ostavili-zapili skoro cele plate u Zadru i kažnjeni još po 50E a jugoindeks preuveličao to njihovo pijanstvo da Vedrana ima šta pisati i pokušati se utešiti a utehe od 95g naprosto NEMA.

Geni

pre 4 godine

Espreso.rs INTERVJU SLAVNOG TRENERA NIKOLA PILIĆ: Đokovićeva majka je Hrvatica! (VIDEO)

Fajnal Kauntdavn

pre 4 godine

JOŠ 9 DANA DO SLAVLJA MAESTRALNE 24 OLUJE I 304 SINJSKE ALKE!

IZDAJA

pre 4 godine

Dana Budisavljević: 'Stepinac je pružio krucijalnu pomoć u spašavanju pravoslavne djece"

Kažu

pre 4 godine

Nova serija na HRT-u koja se zove TITO je otkrila da je Čiča Draža rekao Titi plan da se Hrvate katolike u Hrvatskoj 1/3pobije i 1/3popravoslavi i 1/3raseli a Srbi to obrnuli! Kolinda ide u Izrael za nastavak vojne saradnje a priča se da će hrvati od njih kupiti PVO Spyder i da će Izraelske i hrvatske firme raditi fabriku municije i raketa u RH! Hrvatska je ispunila sve uslove za ulazak u Šengen! Tomoson ima koncert ove godine na rivi u Splitu za 24g Oluje a za 25g u Vukovaru! Milo ne miruje priča se da će CG zbog turizma i EU odbaciti ćirilicu i uzeti latinicu! Prvi Crnogorski uslov Srbiji će biti da crnogorski jezik bude drugi službeni u Srbiji! Počela je gradnja LNG terminala na Krku pa će posle "rampe" hrvati imati i "ventil"! Papa smenio biskupa koji je hrvatskom biskupu zabranio da vodi misu na Blajburgu! Hrvatska bolnica Rebro u Zagrebu dobila najbolji labolatorij u EU za analizu i personalizovano lečenje od kancera! Šibenik je dobio novac od EU fondova za gradnju muzeja Danilske kulture stare 6-9000g i centra za arheologe a inače u tom najstarijem hrvatskom gradu su nađeni tragovi života stari 15 000g)! Opet luda reklama za hrvatski turizam britanski BBC će snimati seriju o svim lokacijama u RH gde se snimala Igra prestola!

Djape

pre 4 godine

Hahahhaa vecu glupost nisam odavno procitao. Ajde bre Vedrana jedi jednom dnevno i budi aktivna ceo dan,sto kazu od jutra do sutra,pa da vidim da li bi dobijala kilogram dnevno. Cuj to kupala si se u tim proizvodima...hahhah.

Lala iz Banata

pre 4 godine

Да би изгледала као Ђоковић...Мораш да ... - ПРЦАШ као и Ђоковић...! А што се тиче "лопти" с потписом....Послаћу ти ја ове две моје "издрндале"...Па се играј с њима до миле воље...

mihailo

pre 4 godine

Objektivno je u pravu. Debelo u pravu. Da li postoji normalna kuhinja u kojoj bi bile namirnice koje se uzgajaju u ovom podneblju i koje su dostupne ogromnoj večini ovog naroda a koji krpi kraj sa krajem?

GENI KAMENI

pre 4 godine

Espreso.rs INTERVJU SLAVNOG TRENERA NIKOLA PILIĆ: Đokovićeva majka je Hrvatica! (VIDEO)

Ivo

pre 4 godine

Očekivao sam kako će na kraju,u stilu kuknjave i žalopojki kakav već ima,reći,da je prekinula jer je predkupo,a ona prekinula jer nije smršavila. Baš mi je žao.

bubasvaba

pre 4 godine

Sve je to lepo samo gde je tu trcanje i udranje po loptici i trcanje za njom ?????.

nele011

pre 4 godine

hahahaa...Vedrana je genije...postovanje draga Damo...

kurto

pre 4 godine

Da malo cesche dobijes k... C bila bi slabija a mozda i zenstvenija

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17