• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/informer.rs

23.08.2019

10:58

STRAVIČNO! PSOVALI MU SRPSKU I ČETNIČKU MAJKU I PRETUKLI GA! Srpskog povratnika INVALIDA kod Rijeke napale "KOMŠIJE"!

Balkan

STRAVIČNO! PSOVALI MU SRPSKU I ČETNIČKU MAJKU I PRETUKLI GA! Srpskog povratnika INVALIDA kod Rijeke napale "KOMŠIJE"!

Podeli vest

Još jedan napad na Srbe u Hrvatskoj dogodio u okolini Rijeke, kada je pretučen srpski povratnik Dobrivoje Arsić, čemu su prethodile uvrede na nacionalnoj osnovi, prenosi zagrebački portal Index.h

Kako je tom portalu izjavio pravni savetnik Srpskog nacionalnog veća, Milan Eraković, 70-godišnjeg povratnika Dobrivoja Arsića su verbalno, a zatim i fizički napale nepoznate osobe, od kojih je jednu prepoznao kao stanara susedne zgrade

 

 


Posle verbalnog napada, Arsić, koji je i invalid, dva puta je zvao policiju, a pošto se dolazak policje odužio, usledio je fizički napad.

 

 

 

 


Povod za incident je bilo pitanje parkiranja ispred stambene zgrade, ali Index navodi da je indikativno to što su napadači znali ime i prezime povratnika i da je vređanje bilo usmereno na njegovu nacionalnost i činjenicu da je povratnik. Kako navodi Index.hr, napadači su mu psovali "srpsku i četničku majku", a onda je udaren šakom u glavu i u prsa. Arsić je u ambulantu primljen u predinfarktnom stanju.

 

 

DOŠAO JE KUĆI SAV KRVAV I REKAO: ZAKLJUČAJTE SVE, DOĆI ĆE I POBIĆE NAS! Stravična ispovest oca pretučenog srpskog mladića iz okoline Knina!


Podsetimo, grupa maskiranih napadača upala je juče u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, a u tuči je povređeno pet osoba, kao i jedno dete.

Nakon toga su nepoznati napadači u mestu Ðevrske verbalno, a potom i fizički, napali vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povređen


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija