• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2019

22:41

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ O NOVOJ SERIJI NA TV PINK: Ponosim se ostvarenjima domaćih autora koji afirmišu lepote Beograda

Beograd

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ O NOVOJ SERIJI NA TV PINK: Ponosim se ostvarenjima domaćih autora koji afirmišu lepote Beograda

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić veče će provesti gledajući seriju „Preživeti Beograd“, otkrio je on na društvenim mrežama

- U Beogradu se sve više snima – mnogo svetskih glumačkih zvezda i ekipa šalje najlepšu sliku našeg grada u svet. Posebno se ponosim ostvarenjima domaćih autora, koje afirmišu lepote Beograda, njegovu kulturu, tradiciju i ljude. Takva je i serija producentske kuće Radoša Bajića, „Preživeti Beograd“, koja će se emitovati od večeras i čiji početak sa nestrpljenjem iščekujem! – napisao je gradonačelnik Radojičić na svom Instagram profilu.

 

 

Podsećamo, gradonačelnik je krajem prošle godine u Starom dvoru ugostio glumca i reditelja Radoša Bajića i predstavnike produkcijske kuće „Kontrast studios“. Tada su razgovarali o projektima ove produkcijske kuće koji se tiču Beograda.

- Za mene kao gradonačelnika, ali i za grad Beograd, izuzetno je značajno da se život našeg grada i sugrađana analizira kroz umetnički pristup – rekao je tada Radojičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 4 godine

.... a u vezi taksista i maltrtiranja gradjana nemas nista da kazes, sram te bilo cutis vec dve nedelje, e moj gradonacelnice....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set