• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2021

20:35

MPN Promet: BMC među najkvalitetnijim gradskim autobusima

Beograd

MPN Promet: BMC među najkvalitetnijim gradskim autobusima

Podeli vest

Kompanija M.P.N. Promet, ovlašćeni distributer i serviser autobusa marke BMC, saopštila je danas povodom navoda u medijima o kvalitetu tih autobusa, da su ta vozila opremljena najkvalitenijim i najsavremenijim komponentama renomiranih evropskih i svetskih proizvođača.

U saoštenju kompanije navodi se da je prethodnih dana u medijima izrečeno niz neproverenih i netačnih informacija o kvalitetu autobusa brenda BMC koji je, kako se ističe, jedan od najvećih svetskih proizvođača autobusa.

- Proizvodi koji izlaze iz BMC fabrike su u preko 80 zemalja sveta prepoznati kao kvalitetni i pouzdani proizvodi, i na osnovu referenci koje imamo možemo pouzdano da tvrdimo da su svi medijski navodi o lošem kvalitetu BMC autobusa pre svega neosnovani i nedobronamerni - navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Dodaje se da je kompanija BMC osnovana 1964. kao tursko-britanski konzorcijum, a proizvodnju autobusa započela 1990.godine.

Prvi niskopodni gradski autobus proizveden je 2002. dok su autobusi na komprimovani gas počeli da se proizvode 2007.

- Za više od 30 godina BMC je proizveo preko 300.000 autobusa koji se voze u preko 80 zemalja širom sveta, a Busworld Europe, najveći sajam autobusa na svetu 2017. godine dodelio je nagradu za najbolji dizajn BMC Procity autobusima - stoji u saopštenju.

U prethodne tri godine BMC autobusi su isporučeni za gradske prevoze u gradovima Sicilija, Katanja - Turin, Istanbul, Bursa, Tbilisi, Baku, Krakov, Varšava, Panevezis, Sofija, Galati, Krajova, Novi Sad, Beograd...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set