• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.10.2021

10:43

U Tiršovoj od danas još 42 parking mesta za građane

beoinfo.rs

Beograd

U Tiršovoj od danas još 42 parking mesta za građane

Podeli vest

U Beogradu u ulici Tiršova 10 danas su ukinuta 42 parking mesta za parkiranje državnih organa i ona će biti dostupna roditeljima koji dovode decu na lečenje u Univerzitetskoj dečjoj klinici u toj ulici

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić rekao je da je od pratilaca na "TikToku" i drugim društvenim mrežama saznao da državni organi imaju na raspolaganju 42 parking mesta, a da roditelji koji dovode decu u bolnicu mogu da koriste sedam mesta za parkiranje.

Foto: beoinfo.rs

"Zato smo problem rešili i uz 42 parking mesta i onih sedam koja su građani mogli da koriste, sada imaju ukupno 49 . U ime onih koji nisu razmišljali izvinjavam se, a danas smo to vratili na normalno stanje i ta parking mesta su na raspolaganju građanima" , rekao je Vesić.

Naveo je da je sada ostalo 20 parking mesta za državne organe i dodao da smatra da građani sa decom moraju da imaju prioritet kada je reč o parkiranju, ističući da su ranije, pre ukidanja parking mesta, državnim organima bila na raspolaganju 62 parking mesta.

Foto: beoinfo.rs

"Ovo je klasičan primer nerazmišljanja. Većina parking mesta bila je odvojena za državne organe u ulici gde roditelji dovoze decu na lečenje i gde ima potrebe da postoje mesta za njih", rekao je Vesić u ulici Tiršova 10.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vid

pre 2 godine

Da li će stanari Kanarevog brda u neposrednoj blizini DZ Rakovica doživeti da se nakon 50 godina izgradi neko novo parking mesto.Uslova ima samo nam nedostaje dobra volja.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set