• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

31.10.2021

14:43

Bahatost u saobraćaju? Evo zbog čega su pljuštali udarci na Bulevaru kralja Aleksandra!

printscreen

Beograd

Bahatost u saobraćaju? Evo zbog čega su pljuštali udarci na Bulevaru kralja Aleksandra!

Podeli vest

Jutros je izbila žestoka tuča na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu između nekoliko muškaraca koji su se pobili nasred ulice, a pesnice su sevale sa svih strana. Nakon ovoga, oglasio se i jedan od učesnika incidenta koji je šokirao mnoge

Naime, tuča je izbila zbog problema i bahatosti u saobraćaju, kada je jedan od vozača "presekao" drugog, a zatim mu prišao i počeo da ga udara. Momak koji je napadnut, kaže da nije želeo da reaguje, kada ga je bahati vozač oborio na zemlju.

Grupa muškaraca se potukla usred bela dana! PLJUŠTALI UDARCI SA SVIH STRANA NASRED BULEVARA KRALJA ALEKSANDRA!

Dodaje i kako je sreća što niko nije stradao u današnjem incidentu, a zatim je istakao i kako se nada da neko nedužan neće izvući deblji kraj zbog bahatosti ovog vozača.

Ja sam momak u sivom džemperu i kako se vidi na snimku, kada me je oborio na zemlju, nisam hteo da se bijem sa njim, jer je čovek debil očigledno. Danas, sreća niko nije stradao, ali od njegovog bahatog ponašanja i njegove bahate vožnje, nadam se da neće neko nedužan stradati - poručio je mladić.

Takođe, korisnici na društvenim mrežama navode i kako je bahati vozač koji je izazvao incident, pre ovoga, umalo udario devojčicu. Snimak brutalne tuče pogledajte u nastavku:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PRKI

pre 2 godine

Pre neko vece isto bahat vozac na putu od Kijeva ka Petlovom brdu staje autobus na stanicu iza autobusa pesacki prelaz dvoje mladi prelaze mi stali i kola ispred nas da ih propustimo ,nailazi mangup obilazi nas i za malo da pokosi decu. Znaci puna linija, pesacki prelaz i autobus u stanici . Po nijednom osnovu nesme da pretice tj obilazi, cisto dozivotno oduzimanje dozvole treba da bude.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set