• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.01.2022

12:06

TU SMO DA POMOGNEMO, NADAM SE DA ĆEMO NA KRAJU IMATI ODGOVOR! Vesić o nestanku mladića iz Splita!

beoinfo.rs

Beograd

TU SMO DA POMOGNEMO, NADAM SE DA ĆEMO NA KRAJU IMATI ODGOVOR! Vesić o nestanku mladića iz Splita!

Podeli vest

Grad Beograd pruža i pružiće svaku vrstu pomoći ocu nestalog mladića iz Splita, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić

On je za TV Pink rekao da je Nenadu Perišu ponudio smeštaj o trošku Grada, kao i svaku drugu pomoć.

- Ne možemo da se bavimo istragom, ali možemo da pomognemo ocu da njegov boravak u Beogradu bude takav da zna da ima našu podršku. On je smešten kod prijatelja, ali mi smo i dalje tu za sve što mu je potrebno - rekao je Vesić, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

Vesić je naglasio da je Beograd otvoren i solidaran grad i da se na isti način odnosi prema svim ljudima, te izrazio žaljenje što je nestao 27-godišnji Splićanin.

- Žao nam je što se ovo dogodilo i sve nas je uznemirilo, ali se nadam da ćemo na kraju imati odgovor i da će momak biti pronađen. U međuvremenu smo tu da pomognemo ocu dok se nalazi u našem gradu - rekao je Vesić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set