• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

31.01.2022

13:39

SNS ĆE ODLUČITI O MOJOJ POZICIJI! Radim svoj posao najbolje što mogu!

Beograd.rs

Beograd

SNS ĆE ODLUČITI O MOJOJ POZICIJI! Radim svoj posao najbolje što mogu!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odbio je da komentariše najave Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Šapić biti prvi na beogradskoj listi SNS i svoju eventualnu poziciju na listi, te dodao da to nije pitanje za njega već za stranku

- Radim svoj posao na koji sam izabran odgovorno, kao i prvog dana, i najbolje što mogu. Poznat sam po tome da odgovorno obavljam svoje dužnosti i uvek u korist građana. Da li je moja stranka zadovoljna mojim radom, to nije pitanje za mene, već za moju stranku, i u skladu sa tim oni će doneti odluku da li ću biti na gradskoj listi ili na koje će me mesto predložitit - rekao je Vesić u pauzi zasedanja Skupštine grada novinarima.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Šapićem, Vesić je odgovorio da sa svim funkcionerima iz stranke ima službene odnose.

- Ne pričam javno o odnosima s ljudima iz moje stranke. Sve što imam da kažem ljudima iz moje stranke to kažem na stranačkim organima. Nje moj manir da pričam javno, to se odnosi na sve ljude iz stranke, pa i na gospodina Šapića - poručio je Vesić.

Na pitanje šta on želi, da li bi voleo da vodi beogradsku listu na izborima, Vesić je odgovorio da politika ne poznaje lične želje.

- Što se tiče ličnih želja, mislim da u politici, kao i u bilo kojem drugom poslu, nema prostora za lične želje, tako da ne govorim o njima. A stranka je tu da proceni da li sam dobro radio ili nisam - rekao je Vesić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Samo promeni naziv, gospodine Vesiću, na pokretnoj kancelariji! To je "pokretna kancelarija ZAMENIKA GRADONAČELNIKA BEOGRADA"! A nije Gorana Vesića, nije to privatna prćija i ne radite vi sve ovo što radite sa pozicije Gorana Vesića nego sa pozicije zamenika gradonačelnika! I super, niko i ne sumnja da radite najbolje što možete, to je očigledno da se trudite i to treba ceniti! E sad, dali bi neko to bolje radio od Gorana Vesića, pitanje! To možemo da vidimo tek ako bi na to mesto došao neki drugi čovek, na mesto zamenika gradonačelnika grada Beograda, i taj neko verovatno ima neko drugo ime i prezime! A možda bi i taj želeo da koristi "pokretnu kancelariju"! Dali ovako znači da ako se vi gospodine Vesiću, posle izbora u aprilu, ne nađete na toj poziciji, da ćete vi ono vozilo, "pokretnu kancelariju", odvesti kući i parkirati ga ispred vaše zgrade ili kuće! Morate priznati da to nema baš neke logike!

Ana

pre 2 godine

Naravno da ce stranka odluciti o Vesicevoj poziciji. Sve u skladu sa prethodnim radom i rezultatima.

Mila

pre 2 godine

Tačno tako, stranka zna šta je najbolji izbor za sve i sigurno će odluka biti na mestu

Alex

pre 2 godine

Meni je ovaj Vesić ok čovek ! Uvek je pristojan!

Alexa

pre 2 godine

Vesić je dobro radio svoj posao… Al uvek su dobro dosle promene…

Saki

pre 2 godine

SNS je velika politicka organizacija i nesumljivo zna da izvrsi selekciju svojih kadrova za rukovodeca mesta!

Kiki

pre 2 godine

Svako ko radi posteno posao,bilo koji posao naravno da ce biti za to nagradjen i naravno da se to ceni!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set