• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.04.2022

14:09

SLUČAJAN SUSRET U BEOGRADU PROMENIO IM ŽIVOT! Aleksandra i Nemanja u isto vreme bili u INKUBATORIMA, a onda se dogodilo ovo!

Beograd

SLUČAJAN SUSRET U BEOGRADU PROMENIO IM ŽIVOT! Aleksandra i Nemanja u isto vreme bili u INKUBATORIMA, a onda se dogodilo ovo!

Podeli vest

Da je život najdivnije čudo potvrdila je ljubav između Aleksandre Lukić i Nemanje Đurovića. Oni su rođeni istog dana – 31. jula 1984. godine u GAK “Višegradska”. Tamo su zajedno proveli nekoliko dana u inkubatoru, a onda se razdvojili, da bi ih život ponovo spojio pre 15 godina. Nemanja je rođen u 11.30 časova, a Aleksandra u 18.15. Zbog male težine završili su u inkubatoru!

Iako ih je sudbina navela na različite strane, ponovo su se videli 1. decembra 2007. godine. Nemanja je tada bio drug dečka Aleksandrine drugarice.

Nas dve smo bile zajedno kod mene u stanu na Miljakovcu, a njih dvojica na Medakoviću. Želele smo da iznenadimo dečka moje drugarice i banemo tamo. Sav novac dale smo na taksi. Na prvi pogled, Nemanja mi se nije dopao. Još nisam znala da je on beba koja je bila sa mnom u inkubatoru. Mnogo se zezao, delovao je neozbiljno. Mislila sam: “Šta je ovo? Kakav je ovo dečko?” Otišla sam bez pomisli da mu se ikada više javim – ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Foto: greetlanenews.com

Prema njenim rečima, ipak joj je dečko njene drugarice dao broj telefona.

Počela sam da mu šaljem poruke. Nije znao ko je u pitanju, jer sam se potpisivala kao Marija. To dopisivanje mi nije značilo ništa. Čista zabava! Pisala sam mu da sam ga gledala na utakmici, pošto trenira vaterpolo, i da mi se svideo. On je odgovarao. A onda mu je drug rekao da sam to ja. On me je odmah pozvao da se vidimo. Pristala sam i već 9. decembra smo izašli – navela je ranije Aleksandra u dahu.

Kako je kazala, pamti sve detalje.

Došao je u košulji. Obrijan i lep! Bili smo u Knezu, a onda smo otišli na Kalemegdan. Prvo smo pitali jedno drugo za horoskopski znak. “Lav!” – kažem ja. On govori isto. Vidimo lične karte, saznajemo da smo rođeni istog dana. Sviđa mi se. “Ovo mi se u životu nije desilo” – kažem mu. To veče počeli smo da se zabavljamo – sećala se ranije sagovornica koja je dodala da su prvi meseci veze bili predivni, ali da nije očekivala da će sve to potrajati deset godina.

Foto: Shutterstock

U tom periodu, ne znam čak ni kako ni zašto, počeli smo da pričamo kako se ko od nas rodio. Reč po reč došli smo do toga da smo zajedno bili u inkubatoru. Istog dana stavljeni smo tamo, u istom porodilištu. Neverovatno! Majke se nisu ni sećale jedna druge iz tog perioda. Porodicama je naša priča takođe bila neverovatna – ispričala je ranije Aleksandra i dodala tom prilikom da njihova veza liči na sve ostale, prenosi Objektiv.

Živimo svoje živote, volimo se. Sudbina nas je spojila, ali me to ne plaši. On je mirniji, a ja žustra. Iako je život nepredvidiv, sigurna sam da želim da ga provedem sa svojim drugom iz inkubatora.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set