• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.05.2022

08:14

ČETIRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE, 5 LAKŠE POVREĐENIH OSOBA! Evo šta se noćas dešavalo u Beogradu!

Beograd

ČETIRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE, 5 LAKŠE POVREĐENIH OSOBA! Evo šta se noćas dešavalo u Beogradu!

Podeli vest

U četiri saobraćajne nesreće protekle noći u Beogradu, lakše je povređeno pet osoba, od kojih su dve prevezeni u Urgentni centar, a dvoje na Bežanijsku kosu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći

Jednom učesniku u saobraćajnoj nezgodi povrede su sanirane na licu mesta.

Osim toga, noć u Beogradu protekla je relativno mirno.

Tokom noći su dežurale 22 ekipe i obavile ukupno 69 intervencija, od čega 17 na javnim mestima.

Ekipe su intervenisale na javnim mestima zbog više intoksikacija alkoholom, a sve takve slučajeve prevozile su na odeljenje za detoksikaciju u VMA.

Protekle noći su izvršena četiri interklinička transporta zaraženih korona virusom, a dva pacijenta sa simptomima kovida-19 su prevezena do Infektivne klinike KSC.

Kao i prethodnih noći u velikom broju su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti sa bolom u grudima, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set