• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2022

08:05

NASRED ULICE U BEOGRADU UNEO SE BEBI U FACU I POČEO DA VIČE: "Alo mentolu, svi me gledaju zbog tebe ko retarda" Šokantno ponašanje muškarca razbesnelo narod (VIDEO)

Printskrin/instagram/serbialive_beograd_rezerva

Beograd

NASRED ULICE U BEOGRADU UNEO SE BEBI U FACU I POČEO DA VIČE: "Alo mentolu, svi me gledaju zbog tebe ko retarda" Šokantno ponašanje muškarca razbesnelo narod (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak navodno sa Voždovca na kom se vidi kako muškarac viče na bebu i upućuje joj pogrdne reči zbog toga što dete plače

Na snimku koji kruži internetom vidi se kako muškarac, za kog se ne zna da li je otac deteta, uzima bebu iz kolica dok plače, stavlja je na grudi, ali pošto ona ne prestaje da plače unosi joj se u facu i počinje da viče na nju:

- Alo, mentolu, svi me gledaju zbog tebe ko retarda, je l ti jasno? Mamu ti j*bm - vikao je on.

Beba u tom trenutku počinje još jače da plače, a on pokušavajući da je smiri ponovo je vraća na grudi govoreći:

- Šššš, ajde, ajde... 

Foto: Printskrin/instagram/serbialive_beograd_rezerva

 

Kako se može videti na snimku niko od prolaznika nije reagovao, ali je ovakvo ponašanje naišlo na osudu od strane korisnika društvenih mreža:

Ne zaslužuju svi roditelji decu

A neko ko uradi i moguće i nemoguće, ne uspe da se ostvari kao roditelj. Nije pravedno

Obrukala ga beba pred nepoznatim prolaznicima jer plače. Ovo je strahota.

- O Bože jadno to dete, baš beba od par meseci razume šta on priča, da nije pomislio da možda bebu nešto boli ili je gladna... - neki su od komentara na ovaj događaj.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 1 godinu

Siguran sam da se radi o ocu, ali ja mu lično ne uzimam to za zlo, jer suština ovog snimka je to što se vidi i čuje da otac uzima bebu u naručje i umiruje je, nakon što se onako obratio svojoj bebi. Nemojmo da sudimo po onome što samo nama odgovara za loše reakcije i komentare.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set