• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

02.07.2022

06:56

NOĆ U BEOGRADU: Teže povređen motociklista u Topčideru

Beograd

NOĆ U BEOGRADU: Teže povređen motociklista u Topčideru

Podeli vest

U Beogradu je noćas bilo pet saobraćajnih nezgoda, a u jednoj od njih motociklista je teže povređen, dok se na javnom mestu uglavnom još intervenisalo zbog padova i alkoholisanih osoba, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći

Na uglu Bulevara vojvode Putnika i Topčiderske, u 00:21 časova, u saobraćajnoj nezgodi teže je povređen motociklista, muškarac (45) i prevezen je na Institut za ortopediju Banjica, a u još četiri saobraćajne nezgode nije bilo teže povređenih lica.
 

Foto: Tanjug

Dežurne ekipe imale su noćas 94 intervencije, od toga 25 na javnim mestima, uglavnom zbog psihijatrijskih pacijenata i alkoholisanih osoba, a bilo je i dosta padova, kako na ulicama tako i u kućama.

Javljali su se najviše hronični bolesnici, među njima kardiovaskularni pacijenti i osobe sa povišenim krvnim pritiskom, a bilo je četiri interklinička transporta do Kovid bolnice u Batajnici, naveli su iz Hitne pomoći.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set