• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Antonić

06.09.2022

20:29

AL' SE JELA DOBRA ČORBA, BAŠ! Ko je dobio "ZLATNU RIBICU", a ko ostao praznih ruku? Za vikend je Batajnica bila RAJ za ljubitelje dobre ribe! (Foto)

Privatna arhiva

Beograd

AL' SE JELA DOBRA ČORBA, BAŠ! Ko je dobio "ZLATNU RIBICU", a ko ostao praznih ruku? Za vikend je Batajnica bila RAJ za ljubitelje dobre ribe! (Foto)

Podeli vest

Dvanaesta po redu "Batajnička ribijada" održana je u nedelju na dunavskoj obali u ovom naselju

Tradicionalna manifestacija u kojoj Batajničani i meštani okolnih naselja uživaju privukla je veliki broj takmičara i ljubitelja dobre riblje čorbe.

Iako je većina učesnika naglasila da su došli zbog dobre zabave pre svega, trenutak proglašenja pobednika bio je posebno napet. Svi su želeli da baš njihova čorba bude najbolja.

- Tu smo da bismo se družili. Dok svi drugi kuvaju riblju čorbu, mi smo se odlučili za gulaš. Mi tako volimo - rekao je za Informer Predrag R, jedan od učesnika. 

Dok su oni pokušali da "podvale" gulaš umesto čorbe, bilo je i onih koji su takmičenje ozbiljnije shvatili, pa su doneli razne vrste riba kako bi specijalitet bio što ukusniji. 

Osim toga, pekla se i riba na talandari, muzika uživo dala je odličan štimung, sve je bilo "na nivou".

Ovu manifestaciju podržala je i Opština Zemun. Brojni sponzori pripremili su lepe nagrade za prvih šest mesta. Prvo mesto dobilo je kotlić, drugo roštilj, a treće talandaru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set