• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.11.2022

17:41

BEOGRAĐANI, VAŽNA INFORMACIJA! Izmene u radu javnog prevoza od 13. do 15. novembra

Beograd

BEOGRAĐANI, VAŽNA INFORMACIJA! Izmene u radu javnog prevoza od 13. do 15. novembra

Podeli vest

Tokom završne faze radova na redovnom održavanju Mileševske ulice, na delu od Trga Milene i Gage do zone raskrsnice sa Ulicom Branka Krsmanovića, od 13. do 15. novembra doći do promena u radu linija javnog prevoza

Tokom izvođenja radova, trolejbuske linije 19, 22 i 29 neće raditi, a uvode se privremena trolejbuska linija 22L i autobuska linija 29A, navodi se na sajtu Gradske uprave.

Vozila sa linija 21A, 29A i E1 saobraćaće u oba smera na potezu: Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Južni bulevar - Ðerdapska (Grčića Milenka u smeru ka gradu) -Gospodara Vučića - Vojislava Ilića i dalje redovnom trasom prema naseljima Medaković 3 i Učiteljsko naselje.

Kako se navodi, vozila sa linije 83 će i dalje ići u oba smera trasom: Trg Slavija - Makenzijeva - Cara Nikolaja II - Maksima Gorkog - Kalenićeva - Mileševska, gde će vršiti promenu smera kretanja preko Ulice cara Nikolaja II, u visini Skvera Milene i Gage i dalje redovno prema Zemunu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set