• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Novosti.rs

06.04.2023

13:21

JEFTINIJI PREVOZ U BEOGRADU! Menjaju se cene - Karta za ceo dan samo 200 DINARA

Beonfo.rs

Beograd

JEFTINIJI PREVOZ U BEOGRADU! Menjaju se cene - Karta za ceo dan samo 200 DINARA

Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstavio je novine u sistemu javnog prevoza koje podrazumevaju sniženu cenu mesečne pretplate, kao i iznosa karte sa kojom će Beograđani moći da se voze celog dana.

Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, najavio je da će Grad jednostrano raskinuti ugovor sa Kentkartom, da su validatori bili laž i da su pokazivali samo 20-30 odsto putnika.

U novom sistemu biće samo dve zone i dve tarife, dok je u starom sistemu bilo četiri zone i sedam tarifa.

Sada karta košta 89 dinara za 90 minuta vožnje, a ubuduće neće biti vremenskih karata.

Celodnevna vožnja biće 200 dinara, za obe zone, a za sedam dana 1.000 dinara (pre je za 5 dana bilo 2.390 dinara). Mesečne karte za zonu 1 koštaće 3.000 dinara, a za Zonu 2 biće 500 dinara skuplje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set