• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

02.05.2023

06:46

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ! Veliki broj intervencija tokom prazničnog dana

Beograd

TEŠKA NOĆ ZA HITNU POMOĆ! Veliki broj intervencija tokom prazničnog dana

Podeli vest

U Beogradu je praznični dan - 1. maj protekao uz veliki broj intervencija ekipa Hitne pomoći, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Tokom prazničnog dana Hitna pomoć je imala ukupno 172 intervencije, od toga 45 na javnim mestima, a dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća, od kojih jedna teška.

Na putu ka Sremčici, ženska osoba starosti 27 godina pala je sa motora i sa teškim traumama je prevezena u Urgentni centar. U ostalih šest saobraćajnih nezgoda lakše je povređeno pet osoba, koje su zbrinute na licu mesta.

Tokom protekle noći u Beogradu su se desile dve saobraćajne nezgode, od kojih jedna teška i to na Zrenjaniskom putu, kod skretanja za Kotež, u kojoj je povređeno pet osoba, od kojih je jedna zadobila teške telesne povrede. Reč je o muškarac starosti 43 godine, koji je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Ostali povređeni u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu su sa težim i lakšim povredama prevezeni takođe u Urgentni centar.

Hitna pomoć noćas je intervenisala ukupno 102 puta, od toga je 20 intervencija bilo na javnim mestima. U ponedeljak i noćas bio je povećan i broj intervencija zbog osoba u alkoholisanom stanju, koje su prevožene na odeljenje toksikologije na VMA, a zabeležen je i veći broj tuča u kojima su učesnici zadobijali lakše povrede koje su sanirane na licu mesta, kažu u Hitnoj pomoći.

U velikom broju su se javljali i hronični bolesnici, a najviše je bilo poziva astmatičara, hipertenzičara i osoba sa simptomima moždanog udara i psihijatrijskim tegobama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set