• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

28.05.2023

17:29

BEOGRAD NA UDARU JAKIH GRMLJAVINSKIH OLUJA! Samo ovaj deo prestonice će izbeći NEVREME

Tanjug

Beograd

BEOGRAD NA UDARU JAKIH GRMLJAVINSKIH OLUJA! Samo ovaj deo prestonice će izbeći NEVREME

Podeli vest

Nestabilno vreme sa olujnim udarima očekuje se u Beogradu do kraja dana i tokom večeri.

U ovom času jake grmljavinske oluje zahvatile su zapadni obod Beograda i na njihovom udaru nalaze se Dobanovci, Ugrinovci, Batajnica, Surčin i druga naselja u ovom delu grada.

Ovaj grmljavinski sistem napomenutom delu grada donosi veoma obilne pljuskove i jaku grmljavinu, ali i lokalnu pojavu grada.

Na ovom području očekuje se da padne i preko 20-30 milimetara kiše po kvadratnom metru.

Foto: informer.rs

Iako se jaka grmljavina čuje i u centru Beograda, ovaj grmljavinski sistem kreće se u severoistočnoj visinskoj struji dalje prema Sremu i Mačvi, tako da će centar Beograda i veći deo grada, uzuzev zapadnog oboda grada izbeći pljuskove od ovog olujnog sistema.

Inače, nestabilnost se očekuje i do kraja dana i tokom večeri, pa se na širem području Beograda i dalje očekuju lokalni pljuskovi sa grmljavinom, uz mogućnost grmljavinskih nepogoda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set