• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.03.2016

13:06

ER SRBIJA: Novi avion Miki Manojlović!

Društvo

ER SRBIJA: Novi avion Miki Manojlović!

Podeli vest

Er Srbija je danas dala ime jednom od svojih aviona erbas A319 po glumcu Predragu Mikiju Manojloviću, koji je četvrti građanin Srbije koji je postao deo programa "Žive legende srpske nacionalne aviokompanije"

Generalni direktor Er Srbije Dane Kondić i Miki Manojlović su na pisti beogradskog aerodroma otkrili deo aviona sa imenom glumca.

Tanjug

Programom "Žive legende" odaje se priznanje građanima Srbije koji su se istakli u svojoj struci i stekli međunarodnu slavu, a do sad su avioni dobili imena po teniseru Novaku Ðokoviću, košarkašu Vlade Divcu i fudbaleru Dejanu Stankoviću.

- Vrlo sam srećan zbog ovoga. Posle tri velike legende srpskog sporta, Ðokovića, Divca i Stankovića, evo i mene. To je velika čast - rekao je Manojlović.

Tanjug

On je dodao da mu je veoma drago što ga je srpska nacionalna aviokompanija prepoznala kao nekoga kome pripada čast da se po njemu zove avion.

Manojlović je odabran zbog doprinosa razvoju filma, pozorišta i televizije na prostoru bivše Jugoslavije i u Srbiji, tokom karijere koja traje skoro pet decenija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 8 godina

Neka mi oprosti Gospodin Manojlović, ali smatram da je trebalo dati ime jednom avionu po filmskoj legendi Draganu Nikoliću?

milann

pre 8 godina

Goran Markovic, Srbljanovicka, Kandicka, .... svakome ime na YU avionu, bravo zuti. Sramna politicka klackalica, Manojlovic u rangu sa Noletom?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija