• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.11.2016

22:22

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA: Dražo, poslaću ti Božić Batu!

Društvo

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA: Dražo, poslaću ti Božić Batu!

Podeli vest

Povodom naslovne strane "Danasa", kojom je ova novinska agentura na najprizemniji način napala Andreja Vučića samo zato što je brat premijera, reagovao je i vlasnik "Pinka" Željko Mitrović otvorenim pismom, koje prenosimo u celosti:

Ja se divim Vučiću na njegovoj toleranciji, mirnoći i hladnokrvnosti u situaciji kada se razni ludaci stalno iživljavaju na njegovoj familiji, a posebno se bave, i to non-stop satanizacijom njegovog brata, za koga i ptice na grani znaju koliko su emotivno vezani.

Pritom, čovek je kriv samo zato što mu je brat!

Nadam se samo da ovo nije odmazda i odgovor na ono što ja onomad medijski umlatih Soroša, koji je po svemu sudeći Draži više nego brat ili, kako Vučko nazva Dražu, Soroševa devojčica.

 

 

Koliko sam čuo, to Draži ne predstavlja nikakav ni moralni ni etički problem, jer on bi po svemu sudeći uživao gledajući iživljavanje na njegovoj familiji.

Ali to se ne može desiti jer mi i Draža Silni nismo isti ili bar Vučić nije kao Draža, Vučić bi, koliko ga ja poznajem, uvek skočio da zaštiti i Dražinog brata i sestru i ostalu familiju.

Moram da priznam da sam ja drugačiji i od jednog i od drugog! Da nekim slučajem Draža udari na moju porodicu, ja bih mu poslao Božić Batu sa posebnim novogodišnjim poklonima koje dugo ne bi zaboravio!

Željko Mitrović


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZORAN

pre 7 godina

NE RAZUMEM ZASTO JE ZELJKO U SVAKOJ CORBI MIRODJIJA I SVAKA VLAST MU JE BILA NAJBOLJA. DRUGA STVAR,ZLOUPOTREBLJAVA TO STO JE VLASNIK TELEVIZIJE. PRAVI COVECE PROGRAM, MANI SE POLITIKE?

AntiBot

pre 7 godina

А ова сорпшева девојчица ти је ОК!? Е, ништа горе и јадније нема од завидљиваца који не могу да поднесу туђи успех! Браво Митровићу, удрите по сорошевом шљаму!

Dr

pre 7 godina

Ima Mitrovic da ti sredi gostovanje na Pinku u udarnom terminu zasluzio si plus meze

Aca Rom

pre 7 godina

Naulči prvo svoj spopstevni jezik, pa onda komentariši.

CIRINELA

pre 7 godina

Zorane , promasio si novine. Patka je u Danas a to sto je neko vlasnik medijske kuce najmanje ti mozes da mu zabranis da se bavi politikom. I jos nesto posto vidim da si patkar kad pises ne deri se , ne urlaj , ne pisi velikim slovima.

sasa

pre 7 godina

Cirenela ti si bezobraznik , ako se tebi i tvojoj familiji gine za dražu i kompaniju , izdajnike srbskog naroda , za soroševe pare i za pune džepove dražine porodice unuka i praunuka . Moja porodica je okusila rat , rat ti bio u kući .

pettar

pre 7 godina

Ne razumes? Znas zasto, zato sto pises velikim slovima a to je nekulturno, to je kao da se deres dok izgovaras te reci, to je primitivno... znaci to si kromanjonac... eto zato ne razumes.

Dejan

pre 7 godina

Dražo ti si čestit čovek i nosiš čestito ime n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Дража...? Лажа, и ... - "Паралажа"....!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17