• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.04.2017

18:47

V.D. DIREKTOR AERODROMA VLAISAVLJEVIĆ: Ove godine obaramo sve rekorde!

Društvo

V.D. DIREKTOR AERODROMA VLAISAVLJEVIĆ: Ove godine obaramo sve rekorde!

Podeli vest

Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu će ove godine dostići rekordnih 5,5 miliona putnika i 2017. će biti rekordna godina po svim poslovnim parametrima, najavio je danas v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević

- Obeležavamo 55 godina i imamo vrlo visoke ciljeve, ove godine 5,5 milona putnika, to je cilj ovog menadžmenta - rekao je Vlaisavljević na otvaranju izložbe "Priča u 55 slika", koja predstavlja uvod u obeležavanje 55 godina rada aerodroma.

Prvi put su prikazane arhivske fotografije značajnih ličnosti iz zemlje i inostranstva koje su posećivale beogradski aerodrom, u periodu od 1962. godine do danas.

Tanjug

- Aerodrom ide dalje i postiže najbolje poslovne rezultate. Ovo će biti rekordna godina po svim parametrima, od broja putnika, broja aviooperacija, ali i po finansijskim rezultatima - naglasio je Vlaisavljević.

Tanjug

Kako je rekao, aerodrom se od 1962. stalno razvijao i rastao i danas je jedna od najuspešnijih kompanija, koja sa oko 2.000 zaposlenih opslužuje pet miliona putnika godišnje.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija