• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

14.06.2019

20:19 >> 20:22

SKOTE, UBISTVO BRAĆE BITIĆI JESTE ZLOČIN, ALI SAMO VI (SAD) NEMOJTE DA NAM PRIČATE O PRAVU I ISTINI! Aameričkom ambasadoru bolje bi bilo da ćuti!

Društvo

SKOTE, UBISTVO BRAĆE BITIĆI JESTE ZLOČIN, ALI SAMO VI (SAD) NEMOJTE DA NAM PRIČATE O PRAVU I ISTINI! Aameričkom ambasadoru bolje bi bilo da ćuti!

Podeli vest

Ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot je ponovo pozvao na rešavanje slučaja "Bitići"

"Na današnji dan 2001. godine u Petrovom selu je otkrivena masovna grobnica sa leševima 75 kosovskih Albanaca. Među poginulima i tri američka državljana, braća Bitići. Ubistvo počinjeno od strane onih koji treba da sprovode zakon još uvek ostaje nekažnjeno", saopštio je Skot. 

Ranije je Stejt department saopštio da su SAD zabranile ulazak na svoju teritoriju srpskom generalu Goranu Radosavljeviću zbog navodnog kršenja ljudskih prava.

„Postoji osnova da se veruje da je 1999. godine Radosavljević učestvovao u ubistvu braće Bitići, troje Amerikanaca albanskog porekla koji su ubijeni u Srbiji tokom rata na Kosovu", navodi se u saopštenju.

SRBI, IMATE DVA IZBORA, ILI ĆETE BITI RIMOKATOLICI ILI CRNOGORCI! Kralj Nikola se u grobu prevrće, OVO SE GRANIČI SA LUDILOM!

Pre i tokom agresije NATO-a pod vođstvom SAD-a, general Radosaljević je vodio grupu timova za borbu protiv terorizma koji su uspostavljeni da bi se suprotstavili teroristima na Kosovu, a koje su podržavale i opremale SAD.

 

 

Braća Bitići su se borili, kao pripadnici terorističke organizacije "OVK", u sastavu „Atlantske brigade".

 

GENERAL KLARK U PANICI! PORED ONOLIKOG BONSTILA PLAŠI GA RUSKI CENTAR KOD NIŠA: PUTIN samo čeka momenat da POKRENE KRIZU, u NIšu imaju komandu koja može da uradi - SVE!
 

Podsetimo, SAD su još pre izbijanja rata na Kosovu materijalno, tehnički i oružjem snabdevale teroriste na Kosovu i Metohiji kako bi napadali srpske snage, da bi potom krenule u otvorenu agresiju protiv Srbije (SR Jugoslavije) sa ciljem otcepljenja Kosova od Srbije. SAD su potom priznale terorističku organizaciju na Kosovu kao "legalnu" vlast, te međunarodno priznale samoproglašeno Kosovo.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
grom

pre 4 godine

Pa sta ce siptari iz USA kod nas na Kosovu,sta su trazili to su i dobili Srbija!!

Dragan

pre 4 godine

Da si ziv i zdrav licno cu ti stvoriti samo da pukne na stotine bitiči mitiči i bljeriči.

DEDA RAKA

pre 4 godine

Došli su k'o osvajači - pobedio ko je jači.

dragan

pre 4 godine

U KOLIKO SU ONI POBILI SRBA NEMA BROJA A TA BRACA SU KRENULA NA RATISTE. STA BI SA ONIM STO SU IH NASI OSLOBODILI MAZREKU I OSTALI STO SU PRED KAMERAMA SVE PRIZNALI PUSTITE SVETU TAJ SNIMAK

dusan

pre 4 godine

Kad oni nama kazu ko je ubio malu Milicu na nosi, e onda cemo i mi njima reci ko je ubio siptare

Milemalivuk

pre 4 godine

Ovo smeće treba protjerati iz srpske zemlje umjesto da se svaki dan najponiznije izvinjava srpskom narodu za nevidjene zlocine prema istom on se drzne da provocira i da nas optuzuje sto smo likvidirali teroriste koji su terorisali nasu zemlju I nas narod. Kamo puste sreće da smo ih pobili na hiljade to su legitimni vojni ciljevi.

Dmitar

pre 4 godine

Skote samo ti ćuti o toj braći Balistima koji su ilegalno ušli u Jugoslaviju i poginulu kao borci OVK. Koliko vi Skote u vašim SAD poubijate ljudi bez ikakvih dokaza da su krivi to sve zemlje sveta neurade. Rodiće se vama još jedan Bin Laden koji će vam majku Je...i jer proći će i vaše.

SRBOLJUB RUSOLJUB

pre 4 godine

OTIŠO SI, KURAC MI POPUŠIO NISI!!! NATO U BLATO!!!

slađa

pre 4 godine

Da smo imali Gvantanamo, braća Bitići bi bila živa, ali na robiji. Za Srbiju je ovaj slučaj završen. Mi se borimo da reanimiramo sve ono što je bilo vredno i čvrsto utkano u jedno demokratsko društvo, a razvaljeno ratnim sukobima. Umesto da američki ambasador osudi napade na Srbe i srpske svetinje u regionu, on još dodatno čini štetu svim naporima da se tenzije smire. Neverovatno i ko zna koji put nediplomatski čak i za one koji nisu za aktuelnu vlast u Srbiji. Srbija i srpsko rukovodstvo su više puta pozvali presednika Trampa da dođe u posetu našoj zemlji. Iskreno i čestito. Međutim, ponašanje ambasadora Skata prema zemlji domaćinu nije na nivou i sa poštovanjem koje ova zemlja zavređuje. I ovo nije oličenje odnosa srpskog i američkog naroda u celini gledano.

EEEE BOZE BOZE

pre 4 godine

PA BANDO SRBIJANSKO OSTAVI BRACU BITICI PO STRANI STA BI 75 LESEVA UBIJENIH ALBANACA STA ONI TRAZE TAMO MRTVI PO MASOVNIM GROBNICAMA JOJ-JOJ JAVISE BOZE DAJ KAZNI OVU TERORISTICKU SRBIJANSKU NACIJU KOJA JE TAKO POKVARENO DROGIRANA KAKVE SU ONI ZLOCINI PRAVILI I UVJEK NE MI SMO ANDJELI MA VI STE SKROZ LUDI ZIVITE ILUZIJAMA NE RUSI NE KINEZI SVET VAS LOMI NOS,REBRA,KICMU A VI JOS DALE RUSI KINEZI MAJMUNI I DALE JOJOJOJ KADA CETE SVATIT DA NISTA NISTE DOBILI TEK KADA CE DA PUKNE U SVE STRANE PA DA VAS ZBRISHU SA LICA MESTA POKVARENO NACIJO SVE VI NESTO UVJEK NISTE KRIVI VUKOVAR MA JOK SREBRENICA MA JOK RACAK KAKVI VELIKA-MALA KRUSA MA DAJ BRE SAMI SE ONI UBILI PA KAD CUJEMO VASE BOLESNICI DJAMIJE MA DAJ TO SU SE SAMI RAVNILI VI STE TAKO POVRAREN I TVRDOGLAV NAROD DA NIKAKO NEPRIZNATE DA ZLOCINCI SMO BILI I JESMO ALI DAJ DA ODGAJIME MLADJE GENERACIJE NE SA LAZIMA NEGO ISTINITOM PRICOM LAJETE SVAKI DAN 200-300 HILADA LUDI PROTERANI I NIKAKO DA SE SAZNA ISTINA KAO I STO RECE JEDAN VOJIN VASE BANDITSKE VOJSKE TO NEKI BORAC SA KOSARA RECE KAKOMUJE BILO ZAO DA KAD SE POVUKAO I NAROD SA NJIM JER MU RADO KAZE NJEMU KAKO DA MI ZIVIMO BEZ VASE ZASTITE TAKO STE GAJALI SEPARATISTICKU MANJINU NA KOSOVU DA BANDUJE NAD 2 MILIONA LUDI NA KOSOVO A SAD SE CUDITE KAKO TO DA STE OSTALI MANJE OD 200 HILADE NE CELU TERITORIJU REPUBLIKE KOSOVO E BANDO SRBIJANSKO KOLIKO STE VI PUTA PRODALI VASE IMANJE PRODAJ ALBANCU BEZ U SRBIJU ZALISE TAMO DA TI ALBANAC OKUPIRAO PA OPET PROTERI ALBANCA KOJI JE SAV SVOJ ZNOJ DAO TEBI U KESH EEEEEEE TERORISTICKO SRBIJE MISLITE DA JE BOG MACKA PA DA RADITE STA GOD ZELITE EVO SAD NE BRINITE TAKO JE TO KAD JE HARAM I NIJE HALLALL KUPUJETE ORUZJE DA KO BAJAGI ZAPLASITE SVET A DOCICE VREME ZA 72 DANA SVE POKVARE I AJDE OD POCETKA TOJE TO SAMO VI LAZITE SVOJU DJECU RUSI PUTIN SI JI PING GOV NI MING DA CE VAS BRANITI EEEEE POSLE KAZETE ZASTO KOMSIJE VAS NE ZELE KAKO DA VAS ZELE KADA JA LICNO SNAM SLUCAJEVE SRBI ODRASLI JELI PO ALBANSKE KUCE KAO DJECA PA KAD ODRASLI POSTALI MILICIONERI I TE ISTE KUCE UBIJALI LUDI TOJE KAD TE BOG PROKLETI VI NIKAD NEMA DA VIDITE BELI DAN JOS DUGO DUGO VREMENA.

Nesa

pre 4 godine

Neka nam odgovori ko ubi malu milicu u rodjenoj kuci, i dali ga osudise za to, pa nek serinja o tim baticima jebali ga oni!

dobri

pre 4 godine

skot od ekselencije je skot ne samo po imenu nego i po karakteru. Sreća, te je potrošna roba, kao toalet papir, pa će se u toj jadnoj zemlji naći neki bolji. Barem da bude čovek i da ne pljuje po domaćinu. Ovako, skot će ostati zapamćen samo po tome, što je skot.

englezii

pre 4 godine

Ako ima Boga a ima ga skotino Gospod Bog ce ti platiti sve prema zaslugam !

Čarapan

pre 4 godine

Vi kao država koja poštujete zakone znate kako da kaznite vaše građane koji ratuju na tuđim teritorijama.Ti zakoni ne važe za vas a svi ostali moraju da ga poštuju .E zato znajte svaki vaš građanin koji to radi u tako će da prođe pa vi i dalje pravite takve jedinice.

Milovan2

pre 4 godine

Braća Batići su plaćenenici koji su došli na Kosovo da ratuju protiv Srba. Braća su počinila zločine nad Srbima tako da nikako ne može biti zločin ako neko ubije počinioca zločina makar to bili i Amerikanci koji su poznati po zločinima nad civilima po celoj zemjlinoj kugli. Najveći teroristi u istoriji čovečanstva su oni koji po celom svetu bombarduju civile osiromašenim uranijumom Skote ko bi to mogao da bude?

Neki tamo

pre 4 godine

A šta je sa pravdom za tolike hiljade pobijenih, nestalih i prognanih Srba, a, Skote? Ti Bitićiji su došli u našu zemlju da se bave terorizmom, pa im je posle đavo kriv kada su i prošli onako kako teroristi prolaze. Ja na mestu nadležnih organa ni prstom ne bih mrdnuo po tom pitanju.

milenko

pre 4 godine

skote prvo izveedite pilota koji je ubio malu milicu i ostalu decu i civile u srbiji pa nam se jevite za vasa dva sipca terorisre!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija