• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2019

21:15

NEBOJŠA STEFANOVIĆ URUČIO UNAPREĐENJA I PLAKETE: Priznanja policajcima povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova!

Društvo

NEBOJŠA STEFANOVIĆ URUČIO UNAPREĐENJA I PLAKETE: Priznanja policajcima povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova!

Podeli vest

Uoči sutrašnjeg obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović uručio jedanas rešenja o unapređenju u čin generala policije, kao i plakete u znak zahvalnosti zadoprinos radu MUP-a.

U čin generala policije unapređeni su pomoćnik direktora Slobodan Malešić, načelnik Uprave policije MUP-a Golub Gačević, načelnik Uprave granične policije Miljan Stanojević i komandant Žandarmerije Dejan Luković.

Plakete zbog doprinosa radu MUP-a dobili su direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević, pomoćnik gradonačelnika Beograda Aleksandar Marković, direktor „Jugoimport SDPR-a“ Jugoslav Petković i direktor Nacionalne vozačke akademije Mladen Alvirović.

- Želeli smo da i na ovaj simboličan način, uoči Dana MUP-a , ukažemo poštovanje ljudima koji su, ne samo u protekloj godini, već i u prethodnom periodu, puno učinili kroz saradnju sa našim Ministarstvom na podizanju nivoa bezbednosti u našoj zemlji.

Foto: www.mup.gov.rs

 

Istovremeno, danas sam uručio i rešenja o unapređenju četvorici pukovnika policije u čin generala, koji su to zaslužili svojim radom, zalaganjem i profesionalnošću - rekao je ministar Stefanović.

Načelnik Uprave policije Golub Gačević zahvalio se u ime unapređenih pripadnika MUP-a, istakavši da čin generala za njega i njegove kolege predstavlja ogromnu čast.

- Ukazali ste nam ogromno poverenje i verujemo da to poverenje nije samo rezultat našeg
ličnog rada, već i rezultat rada naših organizacionih jedninica za čiji smo rad odgovorni. Ruku pod ruku sa tom čašću i poverenjem, istovremeno ide i velika odgovornost i zato je naša obaveza da u narednom periodu budemo još posvećeniji“, rekao je Gačević, koji je podsetio i da je u policiji nepunih 30 godina.

Foto: www.mup.gov.rs

 

U ime dobitnika plaketa zahvalila se direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević ističući da je to veliko priznanje za institucije, koje nagrađeni predstavljaju.

„Nije lako postići dobre rezultate, bez dobre saradnje. Morate dati sve od sebe i raditi svoj posao najbolje moguće, ali i imati najbolju moguću saradnju sa drugima.

Želim da se još jednom zahvalim na dobroj saradnji ministru Stefanoviću, direktoru policije i svim
pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova. Želim i da vam čestitam Dan MUP-a i da vam poželim i još više uspeha u radu“, rekla je Milošević.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Za veliki i samopregoran rad u policiji, koja je sa ovom vlašću dobila jednu sasvim novu dimenziju, nagrade dolaze same od sebe, ministar policije Stefanovivić odlikovao zaslužne oficire i radnike u svom resoru.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija