• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

17.06.2019

23:30

CRKVENJAK POPADIJI SLAO PRETEĆE PORUKE! Sudski epilog ljubavne afere u Farkaždinu!

Društvo

CRKVENJAK POPADIJI SLAO PRETEĆE PORUKE! Sudski epilog ljubavne afere u Farkaždinu!

Podeli vest

Zoran N., nekadašnji crkvenjak iz Farkaždina, osuđen je na godinu dana uslovnog zatvora jer je popadiji Sanji C., sa kojom je inače bio u ljubavnoj vezi, slao preteće poruke

Bivši crkvenjak Zoran N. (55) iz Farkaždina kod Zrenjanina osuđen je na godinu dana uslovne robije jer je popadiji Sanji C. iz Čačka, sa kojom je bio u ljubavnoj vezi, slao preteće poruke. Zoranu je sud izrekao samo uslovnu kaznu pošto je zaključio da je popadija iskoristila njegovu ljubav za svoje interese.

Zoran N. je u Osnovnom sudu u Čačku priznao krivicu i pojasnio da je slao preteće SMS poruke jer je shvatio da je Sanja iskoristila njegova osećanja, zatim ga prevarila i uzela mu novac.

Često se posećivali

Prevaren

Shvatio sam da je ona sa mnom samo zbog koristi, a ne ljubavi. Tražio sam da mi vrati novac
Zoran N., crkvenjak

Kako se navodi u presudi, Zoran je 2016. godine upoznao Sanju u Farkaždinu, gde je njen bivši suprug bio prota, a on crkvenjak.

- Brinuo sam o crkvi i pomagao proti. Sanja je često dolazila u posetu kod mene i moje žene, lepo smo se družili. Međutim, ona je u jednom trenutku muža prijavila za nasilje u porodici, zbog čega je čak prota bio u pritvoru. Posle toga, Sanja i ja smo se zbližili i počeli da se zabavljamo - izjavio je bivši crkvenjak i dodao:

- Toliko sam se zaljubio u nju da sam rešio da sve prodam, napustim porodicu i odem sa Sanjom da živim u Čačak.

Foto: Informer DN

Zoran je, kako je ispričao u sudu, za 6.300 evra prodao svoju zemlju u Farkaždinu, a zatim je zbog Sanje podigao i kredit u banci.

- Iznajmili smo stan u Čačku i ona je tu svakodnevno dolazila. Upoznala me sa svojim roditeljima i ja sam odlazio kod njih u obližnje čačansko selo i pomagao oko raznih radova. Za to vreme sam Sanji u više navrata davao novac, čak mi je jednom tražila 7.000 dinara za neki dron - ispričao je Zoran.

Negirala da je uzimala novac

Sanja C. negirala je u sudu da je uzimala novac od Zorana N. i da je sa njim bila u emotivnoj vezi. Ipak, taj njen iskaz sud nije prihvatio.
- Sanjino svedočenje je nedosledno, kontradiktorno. Ona je ostavila utisak osobe koja ne govori istinu da okrivljenog nije iskoristila emotivno i materijalno - navedeno je u sudu.

Bivši crkvenjak je dodao da je shvatio da nešto nije u redu tek kada mu je, kako je naveo, Sanja tražila da nožem povredi oca njenog bivšeg supruga.

- Tada sam razumeo da je ona sa mnom samo iz koristi, a ne ljubavi. Tražio sam da mi vrati novac i napisao: "Ovo ti je zadnja opomena. Rok ističe, sat otkucava!", "Večeras donesi 3.000 evra ili snosi posledice. Sama, pratimo te!" Sramota me zbog svega - naveo je on i dodao:

Vratio se kući

- Vratio sam se u Farkaždin. Sanja me i dan-danas poziva sa nepoznatih brojeva telefonom. Zove i moju suprugu, koja se u međuvremenu razbolela. Sve ovo mi je upropastilo život i porodicu i sad samo želim da agonija prestane.

Nakon iskaza Zorana N., sud u Čačku ga je 22. februara ove godine osudio na godinu dana uslovne robije, a u obrazloženju presude je navedeno:

"Sud je prihvatio priznanje okrivljenog. Cenili smo i njegovu odbranu u pogledu odnosa sa oštećenom, činjenici da je zbog te ljubavi rešio da ostavi porodicu, proda zemlju i podigne kredit i da je poruke upućivao shvativši da je oštećena iskoristila njegova najčistija i najiskrenija osećanja". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija