• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.06.2019

20:02

TRI ŽENE UČESTVOVALE U KRAĐI MATURSKOG TESTA IZ MATEMATIKE! Ministar Šarčević otkrio detalje skandala koji trese Srbiju!

Društvo

TRI ŽENE UČESTVOVALE U KRAĐI MATURSKOG TESTA IZ MATEMATIKE! Ministar Šarčević otkrio detalje skandala koji trese Srbiju!

Podeli vest

Policija je utvrdila da su tri žene učestvovale u ovom lancu odgovornosti za otkrivanje testova iz matematike, iz škole u Zemunu, izjavio je večeras ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević

On je za RTS rekao da je test uzet, dat drugoj osobi preko vajbera, da je snimljen i dalje dat jednoj osobi koja se bavi medijima.

TUŽILAŠTVO ISPITUJE MAJKU UČENICE BEOGRADSKE ŠKOLE! Policija sumnja da je od nje procurio TEST IZ MATEMATIKE!

Šarčević je istakao da su ljudi provereni i da je policija uradila svoj deo posla.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Ovaj se i dalje pravi lud ili mu je veliki vodja rekao da saceka da se jos uzburka pa ce ga smeniti i ubrati opet ala Djuric aplauze.

edi delija

pre 4 godine

E DA,DA,DAJ OSTAVKU COVECE,NEMO VAZDA DA NEKO DRUGI KRIV.

Nebojsa

pre 4 godine

A zasto nisu objavljena imena i zasto im nije odredjen pritvor? Za ovaj zlocin kazna mora biti u najkracem roku i ne manja od 5 godina kako nikome ne bi palo na pamet da ovo vise radi.

Draško

pre 4 godine

Jadna naša Srbija. U vremenu masovnog iseljavanja Ministarstvo prosvete ovim "testiranjem" još više teraju ljude iz Srbije. Ima li iko dovoljno inteligentan da ukine ovo maltretiranje djece. Da ne spominjem da je prosveta jedina grana u Srbiji koja zahteva završene master studije, a u Hrvatskoj i sa tri godine fakulteta mogu da rade u prosveti.

Rade

pre 4 godine

Ne dirajte žene, one su zakonom zaštićene. Tužiće vas za nasilje nad ženama ! ! ! ! ! ! !

Lola

pre 4 godine

Kako bas tri zene! Po komandnoj odgovornosti minister da podnese ostavku Priznali smo Haski tribunal

zozon

pre 4 godine

Her Gebels Vučićeviću, nemoj da si naivan, pa te žene su sigurno članovi jedne od partija Saveza za Srbiju i sva je to maslo tajkuna i lopova Đilasa i onog silovatelja Spasića, ovaj Obradovića. Daj molim te objavi tu istinu kao što si i do sada to redovno činio

zoran

pre 4 godine

Šta dete može da nauči od takve osobe, sem da laže, krade i otima. Da uči i stiče znanje, sigurno ne može.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija