• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

25.07.2019

08:31

DECU JE MALTRETIRALA, TUKLA I UZIMALA IM IGRAČKE! Ispovest majke koja je SNIMILA BAHATU VASPITAČICU iz Zvečanske!

Društvo

DECU JE MALTRETIRALA, TUKLA I UZIMALA IM IGRAČKE! Ispovest majke koja je SNIMILA BAHATU VASPITAČICU iz Zvečanske!

Podeli vest

Đ. A. radnica Centra u Zvečanskoj, maltretirala je mališane, nije ih izvodila, smenu je provela viseći na telefonu, a jedno dete koje je ostavila bez nadzora, umalo nije palo sa pulta, svedoči M.J.

- Primetila sam da se vaspitačica ponaša neprimereno i bezobrazno prema mališanima. Jedan dan nije iznosila decu iz krevetaca, bila je zamračena prostorija, a ona je skoro celu smenu provela razgovarajući telefonom. Nije ih ni izvodila, nije im davala igračke, nije im puštala ni crtaće, a kada sam videla da je jednoj bebi lupila šamar, morala sam da reagujem.

Ovako počinje priču majka M. J. koja je prilikom posete svom detetu, snimila i raskrinkala suspendovanu medicinsku sestru.

- Obratila sam se jednoj od koordinatorki i upozorila na vaspitačicino ponašanje, rečeno mi je da će to biti preneto glavnoj sestri i da će joj skrenuti pažnju, kao i da je ona nova. Upozorila sam i na to da je jedno dete bez nadzora na pultu za previjanje. Nije je bilo nekoliko minuta, dete umalo nije palo sa pulta - priseća se ona.

SESTRA IZ ZVEČANSKE NIKAD VIŠE NEĆE RADITI S DECOM! Ona nije ni svesna ŠTA JE URADILA!

Kako kaže, narednog dana, kada je napravila snimak, vaspitačica je došla u drugu smenu vidno besnija i bahatija.

- Nosila je dete sa snimka u desnoj ruci, a levom rukom u prolazu ošamarila drugo dete koje je stajalo u krevecu. To dete je palo i plakalo, a ona se nije ni okrenula. To me je uznemirilo i uplašilo, brzo sam postavila telefon na snimanje na staklo koje deli te dve sobe, a ja sam se sakrila - priča nam ona.

Foto: pirintscreen/facebook

Nakon što je pregledala snimak, usledio je još veći šok, posumnjala je na prodaju dece zbog toga što je vaspitačica fotografisala jednog mališana.

- Nisam smela da prijavim nekome u Centru za slikanje jer sam se uplašila da je možda još neko umešan u to. Rekla sam im da me pozovu kada moje dete izađe i da treba da im nešto važno kažem. Međutim, taj poziv nije usledio! Inače, način na koji je nosila dečaka za mišicu kao da je džak i način na koji ga je bacila blag je u poređenju sa onim kako je bacala drugu decu sa mnogo veće visini i neprijatnijim zahvatima.

SESTRA IZ ZVEČANSKE ĆE NA ROBIJU?! Podneta krivična prijava za ZLOSTAVLJANJE I MUČENJE DECE!

Kako kaže, pokretu Levijatan se obratila verujući da će oni pomoći i nešto preduzeti. Sama se prijavila policiji i sve ispričala.

- Smatram da sam snimajući krivično delo uradila pravu stvar. Toj deci je bila ugrožena bezbednost. Toj vaspitačici treba zabraniti rad sa decom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirko

pre 4 godine

Nekad je "krivicno delo" nesto sto mora da se uradi, posebno kad su u pitanju deca. Podrska pokretu Levijatan i majci.

PetarS

pre 4 godine

Vise nije u pitanju samo ta zaposlena. SVE zaposlene od vrha do dna TEBA ispitati. Mogucu trgovinu decom. Zasto nisu pozvali majku koja je trazila da se pozove. OTKAZ!!

Deka Gorča

pre 4 godine

Исказ НЕмајке која је то снимила...А каква је то мајка чије је дете тамо смештено?

SS

pre 4 godine

Toj ludači,pošto bi trebala da voli,pazi na tu siročad,treba oduzeti diplomu,dozvolu za sve vrste posla u zdravstvu da se ne pojavi negde na nekoj privatnoj klinici,a pogotovo ne državnoj.Udariti joj pečat za sva vremena da ne može ni u inostranstvu raditi te poslove kako bi nas sramotila.Ta je skrupula od devojke samo za u vrstu branja kukuruza.Shvatite to ozbiljno,a nije ona jedina.

Dejan

pre 4 godine

Da li postoji neka pravna instanca koja moze da stane na put ovakvim ljudima? Ovoj devojci treba dozivotno zabraniti rad sa ljudima (ne samo sa decom), jer je kolicina frustracije, zlobe i neljudskog ponasanja, ogromna. Molim odgovorne da zastite malisane od ove i slicnih kreatura.

Penzionerj

pre 4 godine

Stalno citam informer jer je najrealniji ali komentare ne objavljujete, verovatno je zaposleni zuto obojen. Ne verujem da cete objaviti. Ovo je mnogo bitnije. Da odgovara majka koja je snimila ovu grozotu i manijaka. To je najbezbolnije sto je mogla uraditi. Da prijavi nadleznima, sta, videcemo, nova, mlada, budala i nista. Valjalo bi postaviti kamere.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17