• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.08.2019

08:40

OTKAZ MEDICINSKOJ SESTRI IZ ZVEČANSKE! Bacala je dete KAO DŽAK, a bavila se poslom za koji je LJUBAV VAŽNIJA OD PARA!

Društvo

OTKAZ MEDICINSKOJ SESTRI IZ ZVEČANSKE! Bacala je dete KAO DŽAK, a bavila se poslom za koji je LJUBAV VAŽNIJA OD PARA!

Podeli vest

Medicinskoj sestri Đ.A. iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici, koja posao nije obavljala u skladu sa propisima, u petak je zvanično uručeno rešenje o raskidu radnog odnosa, potvrđeno je za Politiku u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Polovinom jula na internetu se pojavio snimak na kojem se vidi kako Đ. A. jedno od dece baca u krevetac, a potom mobilnim telefonom slika druge mališane. 

Neposredno pre nego što je za list potvrđeno da je njoj uručen otkaz, u centru u Zvečanskoj je održan i prošireni kolegijum ove ustanove kojem je, osim direktora ustanove Zorana Milačića i više rukovodilaca, prisustvovao i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević.

(VIDEO) SKANDAL! KAD MU RUKICU NIJE IŠČUPALA! Pogledajte bahato ponašanje MEDICINSKE SESTRE U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU U ZVEČANSKOJ!

- Sastali smo se kako bismo sagledali sve aspekte onoga što se nedavno dešavalo i koje su posledice toga. Sam disciplinski postupak je urađen prema propisima. Čekali smo da ceo postupak stigne do kraja, pa da se tek onda sastanemo. Jedino što je, da bismo ispoštovali sve ove procedure, sve ovo moralo da traje nekoliko nedelja. Posle svega, ovo pokazuje da će svi koji krše pravila biti sankcionisani u skladu sa zakonom - kazao je Đorđević posle sastanka.

Foto: printscreen

On je dodao i da kad je reč o ljudima koji u ovoj ustanovi posvećeno rade dan i noć, oni treba da znaju da imaju njegovu podršku i da će uvek da stane iza njih.

- Jer oni se bave poslom za koji je potrebna ljubav koju novac ne može da plati - naveo je ministar.

DECU JE MALTRETIRALA, TUKLA I UZIMALA IM IGRAČKE! Ispovest majke koja je SNIMILA BAHATU VASPITAČICU iz Zvečanske!

Rukovodioci u centru istakli su da su i oni u okviru svog programskog tima jednoglasno ocenili da je Đ.A. neadekvatno reagovala.

Đorđević i zaposleni u centru saglasili su se i u tome da je ovakvo postupanje jednog od zaposlenih ipak izolovan slučaj i da nije prava slika ustanove koja se decenijama brine o dobrobiti mladih, navodi Politika.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rajko

pre 4 godine

Ta mučena deca već su kažnjena što se nalaze u toj ustanovi i sad dođe neko ko će da im sudbinu učini gorom,tužno.Zašto se ne objavi ime i slika dotične dame.To je jedina zaštita za eventualne buduće žrtve njenog karaktera ako se odluči da se negde na drugoj lokaciji bavi sličnim poslom.Drugo treba je poslati kod psihologa,možda je prikriveni manijak.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija