• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

02.09.2019

14:25

PATRIJARH IRINEJ SE OPORAVLJA! Konzilijum VMA: Njegova svetost se uskoro vraća svojim redovnim obavezama!

Društvo

PATRIJARH IRINEJ SE OPORAVLJA! Konzilijum VMA: Njegova svetost se uskoro vraća svojim redovnim obavezama!

Podeli vest

Zdravstveno stanje Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja, koji se nalazi na lečenju u Vojnomedicinskoj akademiji, je stabilno, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane

Oporavak teče planiranim tokom i konzilijum lekara Vojnomedicinske akademije na čelu sa brigadnim generalom prof. dr Draganom Dinčićem očekuje da će se patrijarh ubrzo vratiti svojim redovnim obavezama.

Podsetimo, patrijarh se poslednjih pet dana nalazi na Vojno medicinskoj akademiji.

- Njegova svetost patrijarh srpski Irinej zbog narušenog zdravlja primljen je na lečenje u Vojnomedicinsku akademiju u četvrtak 29. avgusta. Zdravstveno stanje patrijarha je stabilno, a medicinski tim VMA preduzima sve mere lečenja i pružanja adekvatne zdravstvene nege radi bržeg oporavka Njegove svetosti - bilo je navedeno u saopštenju nakon što je Irinej primljen na VMA.

Patrijarh srpski Irinej primljen je na VMA u četvrtak, a poslednjih dana osećao se loše.

POSLOVI NE TRPE BOLOVANJE! Patrijarh Irinej radi i na VMA

Njegova svetost je 28. avgusta napunio 89 godina, a iz Patrijaršije je upućen na VMA iz predostrožnosti između ostalog baš i zbog godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija