• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

04.09.2019

14:41

(FOTO) OVI KLINCI SU SVETSKE JUNAČINE! Braća Teo i Leo SPASILI TADIJU u Grčkoj! Presrećni dečak sa tatom KRENUO KUĆI!

Društvo

(FOTO) OVI KLINCI SU SVETSKE JUNAČINE! Braća Teo i Leo SPASILI TADIJU u Grčkoj! Presrećni dečak sa tatom KRENUO KUĆI!

Podeli vest

Teo i Leo su braća, koji su spasili malog Tadiju (5) iz Srbije, koji se umalo utopio na plaži u Pefkohoriju pre dve nedelje, i nakon nesreće bio u grčkoj bolnici, u indukovanoj komi

Tadija je dobro, i danas je, podsetimo, otpušten iz bolnice. A u međuvremenu je i otputovao iz Grčke.

Presrećni tata Angel je na društvenim mrežama objavio i prelepu fotografiju sa sinom na aerodromu u Solunu. Tadija sa raširenim rukama, presrećan, kreće konačno kući! A dečakova majka je ispod posta napisala srceparajuću poruku:

- Srce mamino, jedva čekam da te zagrlim i poljubim, da opet osetim tvoj miris, dušo moja...

 

 

Angel je prethodno objavio i sliku dva dečaka, beskrajno im zahvaljujući što su mu spasili sina.

- Sinoć su mi se javili roditelji ova dva dečaka i objasnili mi situaciju: jedan je uočio Tadiju kako pluta, a zatim je došao njegov brat i uhvatio Tadiju. Krenuli su da ga nose prema obali, što znači da su ova dva brata spasila Tadiju - napisao je on.

Dodao je i da se dečaci zovu Teo i Leo, i da su u pitanju "svetske junačine", kao i da će u Srbiji uvek imati prijatelje.

- Dužnici smo im do kraja života - zaključio je Angel.

 

 

Kako je Angel rekao, Teovi i Leovi roditelji su kontaktirali njega i o toj porodici ne zna ništa, osim da su mu spasili dete. Ponudio im je da ih ugosti kada dođu u Srbiju.

Teo i Leo, inače, imaju još tri brata, njihova porodica je grčkog porekla, a žive u Švedskoj.

Podsetimo, Tadija iz Srbije, star pet godina, umalo se udavio u četvrtak 22. avgusta, na plaži u Pefkohoriju, popularnom grčkom letovalištu, a uspešno ga je reanimirao lekar koji se, pukom srećom, tu zadesio kao turista.

Kako je ubrzo po nezgodi objavljeno, mališanu je prvi pritekao u pomoć desetogodišnji dečak, koji je prvi i video šta se dešava, nakon čega je alarmirao i ostale kupače.

On je ambulantnim kolima prevezen prvo u dom zdravlja u Mudanji, a zatim i u bolnicu Ipokration u Solunu.

(FOTO) MALI TADIJA KOJI SE DAVIO U GRČKOJ IZAŠAO IZ BOLNICE! Dečakov otac objavio poruku, nateraće vam SUZE NA OČI!

Tadijina majka, sa još dvoje dece, vratila se za Srbiju, a otac je ostao s njim tokom bolničkog lečenja. Srećom, dečak se oporavio!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija