• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

25.12.2019

11:37

NOVOGODIŠNJOM PESMOM DOČEKALI PRIJATELJE! Deci Leposavića novogodišnji paketići od opštine Grocka

Društvo

NOVOGODIŠNJOM PESMOM DOČEKALI PRIJATELJE! Deci Leposavića novogodišnji paketići od opštine Grocka

Podeli vest

Mališani predškolske ustanove „Bambi“ u Sočanici dočekali su uz novogodišnju pesmu prijatelje iz opštine Grocka koji su im novogodišnjim poklonima ulepšali predstojeće praznike

Paketiće je u ime opštine Grocka podelio odbornik Milenko Bukvić, a zahvalila je direktorka PU „Bambi“ Iva Milutinović koja je kazala da je neprocenjiva pažnja koja im je ukazana, te da se i na taj način "jača stub i budućnost postojanja na prostorima Kosova i Metohije".

Donatori su pripremili više od pet stotina paketića za decu sa Kosova i Metohije. Više od 250 paketića podeljeno je najmlađima iz predškolskih ustanova, a nakon toga 250 učenika OŠ „Vuk Karadžić“ od prvog do četvrtog razreda takođe je dobilo paketiće.

Bukvić je svima poželeo srećne praznike, a u ime opštine Leposavić gradonačelnik Zoran Todić je rekao da prijateljstvo koje pruža opština Grocka pokazuje da narod i deca koji žive na Kosovu i Metohiji nisu sami.

Osnovci su se kulturno-umetničkim programom zahvalili donatorima na poklonima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija