• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

06.01.2020

10:33

BUDUĆNOST MOBILNE TELEFONIJE JE PRED VAMA! Globaltel predstavio novu tehnologiju – eSIM!

Društvo

BUDUĆNOST MOBILNE TELEFONIJE JE PRED VAMA! Globaltel predstavio novu tehnologiju – eSIM!

Podeli vest

Globaltel je domaći mobilni operater osnovan 2016. godine sa ciljem da na srpsko tržište donese inovacije u oblasti telekomunikacija. Od tada je tako i bilo. Prvi srpski virtuelni operater; prvo virtuelna platna kartica u saradnji sa Mastercard-om i sada prvi eSIM u Srbiji!

Tako najmanji i najmlađi operater na tržištu donosi brzinu, fleksibilnost, inovaciju, vrhunsku uslugu, drugačija, fer i slobodnija pravila. Poslednja u nizu Globaltel inovacija sasvim sigurno će promeniti igru u oblasti telekomunikacije jer uvodi elektronski ili embedovani SIM (eSIM), menjajući na taj način dosadašnji neprikosnoveni simbol mobilne telefonije – SIM karticu.

eSIM ima istu funkciju kao standardna SIM kartica, ali korisnik ne stavlja nikakve fizičke delove u telefon, već eSIM preuzima i pokreće lako, preko QR koda.

Foto: Promo

Ova inovacija otvara mnoge nove mogućnosti – konačno u jednom telefonu korisnici mogu imati poslovni i privatni broj bez menjanja i ubacivanja fizičkih SIM kartica, što je do sada bilo nezamislivo. Tako čak i korisnici koji koriste na primer postpaid drugih operatera mogu istovremeno da probaju i fenomenalni Uzbudljivi prepaid koji im omogućava da uzmu samo minute ili samo gigabajte ili sami sastave paket po svojoj meri kombinacijom ta dva i to za ceo mesec.

Tokom putovanja stvari postaju lakše i bezbrižnije uz eSIM i zaista povoljne Roming net pakete iz Globaltel ponude. Sa pripejd romingom važi pravilo - koliko kupiš, toliko možeš da potrošiš, pa nema neprijatnih iznenađenja.

Ljubitelji iPhone modela koji imaju potrebu za više brojeva, do sada su morali da nose dva telefona. Sada se konačno i to menja, jer noviji modeli podržavaju eSIM tehnologiju.

Za kraj, ne zaboravimo još jednu važnu dimenziju - eSIM predstavlja još jedan korak u inicijativi za smanjenje upotrebe plastike. Iako SIM kartice nisu masovni zagađivač životne sredine, Globaltel podržava borbu za smanjenje količine poizvedene plastike i njenu upotrebu u svakodnevnom životu.

Globaltel eSIM se može kupiti na sajtu, zatim u Globaltelu na adresi Makenzijeva 24, ili u bilo kojoj iStyle prodavnici. Važno je napomenuti da ovu inovaciju mogu koristiti samo mobilni uređaji koji podržavaju eSIM tehnologiju. Za sve ostale korisnike, tu je i dalje fenomenalni Uzbudljivi prepaid i sve ostale usluge koje važe i za klasične SIM kartice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17