• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2020

17:52

(VIDEO) VODITELJ UVREDIO DOKTORKU DARIJU, ONA MU ODMAH ODBRUSILA: Kakve veze to ima?! Kakvo vam je to pitanje?!

Društvo

(VIDEO) VODITELJ UVREDIO DOKTORKU DARIJU, ONA MU ODMAH ODBRUSILA: Kakve veze to ima?! Kakvo vam je to pitanje?!

Podeli vest

Zamenica direktora Instituta za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" doktorka Darija Kisić Tepavčević gostovala je u emisiji "Fokus" na B92 i tom prilikom govorila o epidemiji koronavirusa

Foto: printscreen

Pre nego što počnem razgovor o bilo čemu drugom, hteo bih da vas pitam kako je pala odluka da jedna dama ode sa ministrom Nedimovićem u Niš i da tamo bude u tom Kriznom štabu, naravno uz sve poštovanje ženskog pola to pitam, rekao je voditelj Oliver Jakšić.

- Ja čak ni ne razumem ovo pitanje, kakve veze ima kog pola je neko, bitno je koliko je stručan i koliko može da pomogne - odbrusila je Kisić Tepavčević.

(VIDEO) KORONA U SRBIJI ODNELA JOŠ 3 ŽRTVE! 312 NOVOZARAŽENIH, UKUPNO 6.630 - SMANJUJE SE BROJ PACIJENATA NA RESPIRATORU!

 

 

Niste se uopšte iznenadili kakda je odlučeno da to budete vi?

- Ni to pitanje mi nije jasno - ponovo je začuđeno odgovorila doktorka.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 3 godine

Gospodin Fokus tipican primer drzavnog voditelja.

Dr

pre 3 godine

Dovedite mu Nestorovica,Krleta ili nekog iz SNS-a sa njima se bolje razume.

milena

pre 3 godine

Šta je ovim novinarima , svi na palneti ima odgovornost za ono što rade , novinari nemaju nikakvu odgovornost mogu da "lupaju" i lažu šta im padne na pamet. To nije normalno.

Marcco

pre 3 godine

Ima li u ovoj državi nekoga koji ceni profesiju, lik i delo "novinara" osim samih novinara i stranih "ne"-vladinih organizacija koje ih plaćaju i kojima je u opisu posla da "cene" svoje investicije? Mislim da su na skali cenjenosti negde u visini "navijača-narko dilera", blago iznad pedofila i ispod kontroverznih "bizmismena"....

olja

pre 3 godine

Ovaj čovek misli da je novinar ako postavlja pitanja koja u datoj situaciji nemaju veze sa mozgom . Sramota !!! Žalosno je to što on i njemu slični misle da su NOVINARI .

Laza Lazarevic

pre 3 godine

Ova B92 je uvek bila protiv vlasti i pre i sad kad ih drzi vlast.

Del

pre 3 godine

E sad vidite kakva je situacija, kad od tolikih botova nisu mogli jednog normalnog da nadju. Zamislite kako je na mnogo odgovornijim mestima. Osveta losih djaka.

psihijatar

pre 3 godine

I ova umišljena da je bitna i da zna nešto...a ne može bez mucanja i grešaka da sastavi jednu prostu rečenicu... Staro ''pravio'' je da su loši studenti medicine išli na virusologiju, infektologiju...jer tu i nemaju šta da rade, potvrdilo se kao tačno!!!

ahah

pre 3 godine

ni nama ni njoj nij jasno sta ona tamo uopšte radi :)

sale

pre 3 godine

ko je ovaj?? da li je moguce da je postavio tako glupo pitanje? strasno!

zdjurdjevic

pre 3 godine

Takva vrsta i kvalitet pitanja predstavljaju standard skoro svih naših novinara bez obzira u kojoj redakciji rade.

Niksi

pre 3 godine

Voditelj vodi pitanja i emisiju a ne gost. Ako ne znaš odgovor lepo kaži ne znam ili to pitanje nije za mene.

Dzjordje milosavljevic

pre 3 godine

Dr. Daria je uspela za zivota u srbiji da stekne dosta neprijatelja. Medijski je ofanzivno napadaju, tako su slavka curuviju novinara. Vucic nek ukine policijski cas bice toplo sunce ce uništiti covid19, svi nek nose maske. Srbi nemaju pamcenje za 7 dana ce zaboraviti na covid19.

Vlado

pre 3 godine

Nažalost u ovoj državi skoro da i nema dobrih novinara, ili uopšte novinara. Svi misle da su posisali svu mudrost ovog sveta, pa više ne mogu ni da sačekaju da im gost u emisiji odgovori na pitanje a već ga prekidaju i postavljaju novo još gluplje pitanje. Da ne pišem o tim dugim uvodnim "izlaganjima" koje prosipaju na početku emisije a nisu ni svesni kako to glupo izgleda, kad to sluša čovek koji poznaje tu materiju.

Rade

pre 3 godine

Težak somuran, i somsula. Mene bi bilo stid da tako nešto pitam, jednu damu. Ne zna za nikakav red, a da ne pričam o bontonu ! ! ! ! !

Djudja

pre 3 godine

Voditelji su svi u poslednje vreme dali sebi za pravo da budu drski ,bezobrazni ,neuctivi sa gostima u studiu.Mislim da su oni bas u deficitu.Obrazujte pod hitno mlade i sposobne ovo sad je krs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija