• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.04.2020

07:15

DANAS PRETEŽNO TOPLO I SUNČANO! U pojedinim delovima moguća kiša, a negde i sneg!

Društvo

DANAS PRETEŽNO TOPLO I SUNČANO! U pojedinim delovima moguća kiša, a negde i sneg!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretezno suncano i malo toplije, vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, najniža temperatura biće od 3 do 7, najviša od 12 do 20 stepeni.

Iznad većeg dela Srbije pretezno sunčano, samo u južnim krajevima ujutro i pre podne umereno do potpuno oblačno, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa slabim snegom, od sredine dana suvo uz postepeno razvedravanje i u ovim krajevima.

Vetar slab i umeren, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 3 do 7 C, a najviša od 12 na jugu do 20 C na severu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 7 C, a najviša oko 19 C.

Do subote jutra sveža, samo ponegde sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana pretežno sunčano i toplo sa najvišom temperaturom oko ili malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine.

Samo se u subotu posle podne i uveče očekuje prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija